ilmenau
Fanka BB :)
@JoannaRak powodzenia na transferze, oby kolejne wizyty w kraju były w dwupaku 

@Kurcia

za betę, niech rośnie do nieba.
A wszystkim miłego dnia!!!
@Kurcia
A wszystkim miłego dnia!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiem sami się nad tym zastanawiamyMoim zdaniem amh nie jest zbyt obiecujace, ja z tego wzgledu robilam kd jesli bierzecie to pod uwage. Byla na forum kd dziewczyna, ktora z podobnym przed kd podchodZila do stymulacji, ale nie bylo za bardzo odpowiedzi na leki. A co lekarz mowi kochana? Wiem, ze temat kd jest na poczatku trudny, ale jak dzidzius jest w brzuchu to naprawde nie ma to juz znaczenia [emoji173]️
Hej wstaw zdjęcie tego wózka ? I jaka cenaDziewczyny pisze tu Wam jako pierwszym zanim wystawie na olx. Sprzedam tiny love 3w1 gwarancja jeszcze rok. Kupiony w smyku. Zainteresowane zapraszam na priv.
I dobrze!!! Moje badania pro publico bono wykazaly ze sikance sa do du***!Dziękuję Mieczysławie, zdecydowałam, że zadnych sikaczy, czekam z krwią do jutra![]()
Postaram sie...Dziewczynki powodzenia dzisiaj
@JoannaRak kciuki za bezpieczny przelocik!
@Kurcia wyduś tam ze 150 z kurczaka dzisiaj!!
Życzę nudnej ciąży i grzecznych brzdąców [emoji7]Dziekuje, zaczynamy 10 tydz[emoji173]️[emoji173]️
Kochana ciesz się tym widokiem niedlugo bedzie im tak ciasno że mało co zobaczysz[emoji173][emoji173]Moje robaczki maja 3,66 i 3,76 jeden wariowal drugi lezal na plecach i odpychal sie nogami. Smiesznie to wygladalo. Na dzien dzisiejszy tip top[emoji173]️[emoji173]️
Nie wiem sami się nad tym zastanawiamy
Dołączam sie i mocno zaciskam kciuki!!!I dobrze!!! Moje badania pro publico bono wykazaly ze sikance sa do du***!Postaram sie...
Aczkolwiek przez tego proga to musze wyduszac z siebie cos innego [emoji14]![]()
Agnieś a w jakiej cenie? Może się odważę coś kupićZobacz załącznik 912990
To nie wózek, to leżaczek.