dżoasia
Fanka BB :)
hehe Mieciulku, potem się go piecze więc surowe nie będąO jaki fajny! Ale z surowymi to mozna w ciazy? Bo za te 4-6 to juz w deipaku bedziesz. Moze tez zrobie...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hehe Mieciulku, potem się go piecze więc surowe nie będąO jaki fajny! Ale z surowymi to mozna w ciazy? Bo za te 4-6 to juz w deipaku bedziesz. Moze tez zrobie...
hehe Mieciulku, potem się go piecze więc surowe nie będątylko tak się jakoś zastanawiam jak to z tymi jajami w lodówce tyle czasu... ale już zarobiłam
najwyżej zanim upieke to sam wyjdzie z lodówki i ucieknie
![]()
ja bardzo dlugo czekalam na okres po nie udanym transferze.. czekajac na nastepny , stres , parcie byle by juz byl... cykl mial ok 70 kilka dni z tego co pamietam :-/Dziewczyny czy to normalne że po dwóch transferach okres mi się sppznia? To już 5 ty dzień. Czekam cały czas żeby przyszedł bo chce jak najszybciej podejść do transferu. A tu nic ja sie nawet okresowo nie czuje
Jezu Kurcia rośnie i to pięknieSerialu ciag dalszy
blastka
7 dpt 16.03
9 dpt 32.08
11 dpt 57.35
13 dpt 125.10
Dziekuje, mam taką nadzieję :-)Akatombo piekny wynik [emoji173]️ silne zarodki wiec dobrze rokuje tym w srodku [emoji110]
Ja pierdziele, zalamalam sieja bardzo dlugo czekalam na okres po nie udanym transferze.. czekajac na nastepny , stres , parcie byle by juz byl... cykl mial ok 70 kilka dni z tego co pamietam :-/
Przykro mi, ale coś tam się chyba zadziało. Jeden cud już masz, to tylko kwestia czasu, że się ziści i drugi.No u mnie nie ma cudu ani zwrotu akcji jest beznadzieja 0.5![]()
przykro mi kochana trzymaj się cieplutkoNo u mnie nie ma cudu ani zwrotu akcji jest beznadzieja 0.5![]()