Mieciu85
Fanka BB :)
Łojesu nie strasz
Nastawiam się pozytywnie jak widzicie. Albo to przejaw jakiejś siły charakteru (hehehe), albo, co bardziej prawdopodobne, to początek nieco histerycznej reakcji![]()
To na pewno trafne przeczucie [emoji16]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Łojesu nie strasz
Nastawiam się pozytywnie jak widzicie. Albo to przejaw jakiejś siły charakteru (hehehe), albo, co bardziej prawdopodobne, to początek nieco histerycznej reakcji![]()
tylko ze dla niego tez 4 raz teoretycznie bo praktycznie to wiesz jak jest, ale widac ze sie martwi!
W poniedzialek pierwsze sprawdzenie estradiolu i progesterony, potem pod koniec tygodnia kolejne. Jeszcze mysle czy zrobic wtedy bete czy nie, obawiam sie ze beta moze nie wyjsc a wiec moze dam spokoj, a przy trzeciej weryfikacji juz bedzie wiadomo czy sie udalo. Jak bedzie pozytywna beta to reszte lekarstw dorzucimy czyli GCSF, fraxipirine, dalismy spokoj z plaquenil.
Od dzisiaj tez acard.
Jakie bierzecie dawki fraxipirine i acardu, u mnie to wyglada 0.4 i acard 150
Kurcze tak sobie mysle ze dwa bobaski to naprawę wyzwanie. Ale tez słodycz podwójna! A to wiadomo wszystko wynagrodzi.Ja mam zamiar na początku trzymać moje bąble w jednym dużym łóżeczku.
Po wczorajszym ogladaniu lozek i wozkow 1m x1mA jakie wymiary ma jedno duże?![]()
Mąż twierdzi, że będą spały na boku![]()
Justin a nie lepiej kupic dwa oddzielne , przez pierwsze tyg dac mi spac w jednym potem drugie skrecic? Bo z tego co czytam funkcjonuje to na krotka mete. Sama mysle jak to rozwiazacJa mam zamiar na początku trzymać moje bąble w jednym dużym łóżeczku.
Justin a nie lepiej kupic dwa oddzielne , przez pierwsze tyg dac mi spac w jednym potem drugie skrecic? Bo z tego co czytam funkcjonuje to na krotka mete. Sama mysle jak to rozwiazac
Jedno duże to naprawdę na krótką mete. Maluszki szybko zaczną sie kręcić i Jeden drugiego budzić. U nas od początku uczyłam spać w oddzielnych.. I ładnie spali. Ja mam.obydwa łóżeczka 140x70 z lunkcja zrobienia później tapcAnika.. Tak na przyszłość juz myślałam żeby za. Rok łóżek nie. Szukać [emoji2]Ja mam zamiar na początku trzymać moje bąble w jednym dużym łóżeczku.
No u mnie nie ma cudu ani zwrotu akcji jest beznadzieja 0.5![]()
Serialu ciag dalszy
blastka
7 dpt 16.03
9 dpt 32.08
11 dpt 57.35
13 dpt 125.10