Mieciu85
Fanka BB :)
Łojesu nie strasz
Nastawiam się pozytywnie jak widzicie. Albo to przejaw jakiejś siły charakteru (hehehe), albo, co bardziej prawdopodobne, to początek nieco histerycznej reakcji![]()
To na pewno trafne przeczucie [emoji16]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Łojesu nie strasz
Nastawiam się pozytywnie jak widzicie. Albo to przejaw jakiejś siły charakteru (hehehe), albo, co bardziej prawdopodobne, to początek nieco histerycznej reakcji![]()
tylko ze dla niego tez 4 raz teoretycznie bo praktycznie to wiesz jak jest, ale widac ze sie martwi!
W poniedzialek pierwsze sprawdzenie estradiolu i progesterony, potem pod koniec tygodnia kolejne. Jeszcze mysle czy zrobic wtedy bete czy nie, obawiam sie ze beta moze nie wyjsc a wiec moze dam spokoj, a przy trzeciej weryfikacji juz bedzie wiadomo czy sie udalo. Jak bedzie pozytywna beta to reszte lekarstw dorzucimy czyli GCSF, fraxipirine, dalismy spokoj z plaquenil.
Od dzisiaj tez acard.
Jakie bierzecie dawki fraxipirine i acardu, u mnie to wyglada 0.4 i acard 150
Kurcze tak sobie mysle ze dwa bobaski to naprawę wyzwanie. Ale tez słodycz podwójna! A to wiadomo wszystko wynagrodzi.Ja mam zamiar na początku trzymać moje bąble w jednym dużym łóżeczku.
Po wczorajszym ogladaniu lozek i wozkow 1m x1mA jakie wymiary ma jedno duże?![]()
Mąż twierdzi, że będą spały na boku![]()
Justin a nie lepiej kupic dwa oddzielne , przez pierwsze tyg dac mi spac w jednym potem drugie skrecic? Bo z tego co czytam funkcjonuje to na krotka mete. Sama mysle jak to rozwiazacJa mam zamiar na początku trzymać moje bąble w jednym dużym łóżeczku.
Justin a nie lepiej kupic dwa oddzielne , przez pierwsze tyg dac mi spac w jednym potem drugie skrecic? Bo z tego co czytam funkcjonuje to na krotka mete. Sama mysle jak to rozwiazac
Jedno duże to naprawdę na krótką mete. Maluszki szybko zaczną sie kręcić i Jeden drugiego budzić. U nas od początku uczyłam spać w oddzielnych.. I ładnie spali. Ja mam.obydwa łóżeczka 140x70 z lunkcja zrobienia później tapcAnika.. Tak na przyszłość juz myślałam żeby za. Rok łóżek nie. Szukać [emoji2]Ja mam zamiar na początku trzymać moje bąble w jednym dużym łóżeczku.
No u mnie nie ma cudu ani zwrotu akcji jest beznadzieja 0.5![]()
Serialu ciag dalszy
blastka
7 dpt 16.03
9 dpt 32.08
11 dpt 57.35
13 dpt 125.10