redferrari
Fanka BB :)
Mam wśród znajomych taką historię, że miał być chłopczyk i autka te sprawy nakupione tydzień przed porodem jeszcze lekarz potwierdzi, urodziła się dziewczynkaCudnie rozpoczęty weekendCo do sukienek tooo... nie żałuj sobie!!!
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam wśród znajomych taką historię, że miał być chłopczyk i autka te sprawy nakupione tydzień przed porodem jeszcze lekarz potwierdzi, urodziła się dziewczynkaCudnie rozpoczęty weekendCo do sukienek tooo... nie żałuj sobie!!!
![]()
OoooooDziewczyny, beta 197!!!!!!!
9 dpt 2 blastek.
Dziewczyny, beta 197!!!!!!!
9 dpt 2 blastek.
@sssurykatka no to wspaniale zapowiada się na twixy ❤❤❤ super ale się cieszę :-) gratulacje mamuśkaDziewczyny, beta 197!!!!!!!
9 dpt 2 blastek.
Ja już po, dzidzia troszkę nadrobiła choć wciąż jest raczej mniejsza niż większa - wszystko inne w porządku, cukrzycy nie manadal pozostaje dziewczynką nic jej tam nie urosło
ja już 3 sukienki kupiłam - nie mogę się powstrzymać - nie powinnam chyba już chodzić po sklepach
![]()
Wiadomo!!No oo ja też już doczekać się nie mogę trzymajcie łapki❤❤❤ za nas
Oj tam, dla siosrty co najwyżej zostawisz, ewentualnie będziesz mieć na prezenty po rodzinieMam wśród znajomych taką historię, że miał być chłopczyk i autka te sprawy nakupione tydzień przed porodem jeszcze lekarz potwierdzi, urodziła się dziewczynkarodzice w szoku zaniemówili - a lekarz na podrodówce się pyta czy wszystko w porządku bo pobladli.... Teraz mają już szczęśliwą 5 letnią chłopaciarę
musiała autka polubić
no i ja się przez to Tych sukienek boję kupować
![]()

Niedługo do nas dołączyszKurde kobity dajecie czadu z tymi ciążami, niedługo sama tu zostanę![]()
Dziewczyny, beta 197!!!!!!!
9 dpt 2 blastek.