Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurcia, dziś Ci zrobią betę w niedzielę ??@anett96 8dpt oooooooj emocje emocjeee!!!!
Kiedy betujesz bo sie doczekac nie moge!
Ja zaraz lece na bete. Tak wiem. Wariatka. Biega co 2 dni. Ale dopoki ta beta nie dojedzie do 1000 to moje skołatane serce sie nie uspokoi.
Jesli sie podwaja to jeszcze 2-3 pobrania i powinien byc 1000.
Bliźniaki Cię zaczynają trenować
Ja wstałam o 5tej i obudziłam niechcący męża mierząc sypialnię... jak meble poprzestawiać... <puka się w głowę>
Pewnie ze zrobia. Sa w Krakowie dwa laby Diagnostyki w szpitalach pracujace 24h/7 dni w tyg. Wiadomo ze lepiej tam o 3 w nocy nie wpadać bo trzeba dzwonic dzwonkiem. Ale w weekendy do 14 normalnie przyjmują.Kurcia, dziś Ci zrobią betę w niedzielę ??![]()
Przestawiaj te meble przed tobą piękny czas. A reszta niech nie traci nadzieji bo in vitro działa i to najważniejsze.Bliźniaki Cię zaczynają trenować
Ja wstałam o 5tej i obudziłam niechcący męża mierząc sypialnię... jak meble poprzestawiać... <puka się w głowę>
Kurciu to czekamy. Ale się bidoku nakłujesz.Pewnie ze zrobia. Sa w Krakowie dwa laby Diagnostyki w szpitalach pracujace 24h/7 dni w tyg. Wiadomo ze lepiej tam o 3 w nocy nie wpadać bo trzeba dzwonic dzwonkiem. Ale w weekendy do 14 normalnie przyjmują.
I dobrze ze biegasz co 2 dni. Tez bym biegala. Nie wiem kiedy, jeszcze nieeeeeee [emoji4]@anett96 8dpt oooooooj emocje emocjeee!!!!
Kiedy betujesz bo sie doczekac nie moge!
Ja zaraz lece na bete. Tak wiem. Wariatka. Biega co 2 dni. Ale dopoki ta beta nie dojedzie do 1000 to moje skołatane serce sie nie uspokoi.
Jesli sie podwaja to jeszcze 2-3 pobrania i powinien byc 1000.