reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej. Dziewczyny rozkłada mnie jakieś choróbako, mam taki zatkany nos, ze ledwo oddycham. Jakiś dobry sposób na cudowne ozdrowienie?? Mam nadzieje, ze nic złego z fasolka się nie stanie, tak się stresuje :(
Jerzy Zieba,nie wiem czy Ci z nim po drodze,zaleca skrojony czosnek z cebula postawić kolo lozka na noc,ja mialam cebule sama i od piatku pokoj wietrze,ale fakt ze lepiej mi sie oddychalo,no i smarowalam sie amolem,zoslaty juz resztki kataru do wysiakania,poza tym uzywalam spray wick do nosa no i 6000mg wit C i 8000wit D doustnie,to nie wiele ale bałam sie wiecej bo przed tranaferem jestem. Balam sie zapalenia oskrzeli ale jest o niebo lepiej,przynajmniej chorobskiem sie nie stresuje.. mam nadzieje ze i Ty szybko poczujesz sie lepiej.. zdrówka zycze

Jerzy Zieba,nie wiem czy Ci z nim po drodze,zaleca skrojony czosnek z cebula postawić kolo lozka na noc,ja mialam cebule sama i od piatku pokoj wietrze,ale fakt ze lepiej mi sie oddychalo,no i smarowalam sie amolem,zoslaty juz resztki kataru do wysiakania,poza tym uzywalam spray wick do nosa no i 6000mg wit C i 8000wit D doustnie,to nie wiele ale bałam sie wiecej bo przed tranaferem jestem. Balam sie zapalenia oskrzeli ale jest o niebo lepiej,przynajmniej chorobskiem sie nie stresuje.. mam nadzieje ze i Ty szybko poczujesz sie lepiej.. zdrówka zycze
Mam nadzieje, ze szybko minie. Dziękuje :)

Asia, Ty uwazaj z tym czytaniem ponocach przy slabym swietle, bo gdy bedziesz w ciazy to dopiero zobaczysz jak leci wzrok [emoji38] ja juz nic nie widze na mapie gdy jest Pogoda w tv, pytam M jaka temp u nas, bom slepa[emoji85] z kanapy do tv mamy jakies 2m, wiec normalnie wszystko widac
Wez nie gadaj, ja juz wlasnie taka slepa jestem :P szczerze mowiac to zastanawiam sie co w tych zarowkach ledowych jest takiego niby nieszkodliwego, ze maja byc super extra a mi wzrok leci odkad one sie staly takie bardziej popularne. Chyba, ze to jakis przypadek, bo jesli o ksiazki chodzi to czytam od ok 1,5 roku, a tak do poduszki to raczej rzadko, a jak juz to przeczytam 5str i lulu :D
Anett - wsiadam zaraz w swoje Ferrari i jadę!!!! W dupala nakopać za te wczesne testy i to w dodatku sikańce!
Ja ci dam ciezarna kopac w zadek!!! Nununu! :P :P Biedrona podziwiam cie za te baseny!!!

@adunnnia90 zajebiaszcze te foteliki do karmienia montowane na krzeslach:D

Moje tchnienie 4BC i 4CC za miesiąc kończy rok. Tez mialam nacięcie otoczki. Byl to crio transfer z dwóch ostatnich "słabszych" naszych mrozakow Zobacz załącznik 913679
Adunia oni są idealni!!!! Za każdym razem jak na nich spojrzę to mi lepiej i wiarę w to, że się uda odzyskuję:) narazie pozostaje mi czekać dluuugiee 3-4 tyg co się stanie z tymi torbielami:( jejkuuu chyba oszaleje to tego czasuuu

Wez nie gadaj, ja juz wlasnie taka slepa jestem :P szczerze mowiac to zastanawiam sie co w tych zarowkach ledowych jest takiego niby nieszkodliwego, ze maja byc super extra a mi wzrok leci odkad one sie staly takie bardziej popularne. Chyba, ze to jakis przypadek, bo jesli o ksiazki chodzi to czytam od ok 1,5 roku, a tak do poduszki to raczej rzadko, a jak juz to przeczytam 5str i lulu :D

Ja ci dam ciezarna kopac w zadek!!! Nununu! :P :P Biedrona podziwiam cie za te baseny!!!

@adunnnia90 zajebiaszcze te foteliki do karmienia montowane na krzeslach:D

Rezygnuje z invitro kochane. Ja to jestem już ślepa kura (kurciu - przepraszam)bez okularów nie widzę nawet swoich stóp. To żeście mnie pocieszy - słyszałam tylko ze zeby i włosy leca. Mogę być łysa i szczerbata no ale dziecko ro chciałabym jednak Zobaczyć. [emoji5]

6 g wit C to dużo. Duże ilości mogą uszkadzać nerki. Nie ryzykuj tak, zwłaszcza przed transferem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry