Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas bardzo kiepskie nasienie. Ja niedoczynność +hashimoto. 4 inseminacje nieudane. 1 transfer swiezaka nieudany. I drugi crio sie udał. W sumie mieliśmy 3 zarodkiAduniu kochana nasza a ile w sumie miałaś tranferkow?
Ale fajowe Panstwo prezesi!!!![]()
[emoji8] [emoji7] Igorek tez taki będzie [emoji173]Alez masz urocze te maluszki [emoji7][emoji7]
My po becie nastawilismy sie na bliźniaki. Na pęcherzykowej jeden pecherzyk to spowrotem nastawienie ze jeden sie przyjął, na serduszkowej 2 serduszka [emoji173] [emoji173] toz to był dla nas szok [emoji44] i radość [emoji7] [emoji1]@chlopkers dzięki, ale Igorek dał czadu z tą betąTo praktycznie taka jak u mnie. Mentalnie już się tak nastawiłam na bliźniaki, że będę nieco zawiedziona jak okaże się jeden bąbel (ja, która zawsze drżała w trwodze na myśl o twinsach i nie pozwalała zarodków zamrażać parami
![]()
![]()
Poradzi! Trzeba wierzyć, ja zawsze pisze ze nie ma. Słabych tylko sa WALECZNE ZARODKICudne te Twoje bąbelki,Boze jak ja bym chciała zeby moj maluszek tez sobie poradzil,jak Twoje skarbusie...Są idealne![]()
Odpitol sie pani od mojego nazwiska![]()
No sa Mega wszędzie z nami jeżdżą [emoji2] [emoji1] bardzo bardzo polecam [emoji106] pasują na kazde krzeslo bo maja regulacje pasów.Wez nie gadaj, ja juz wlasnie taka slepa jestem [emoji14] szczerze mowiac to zastanawiam sie co w tych zarowkach ledowych jest takiego niby nieszkodliwego, ze maja byc super extra a mi wzrok leci odkad one sie staly takie bardziej popularne. Chyba, ze to jakis przypadek, bo jesli o ksiazki chodzi to czytam od ok 1,5 roku, a tak do poduszki to raczej rzadko, a jak juz to przeczytam 5str i lulu
Ja ci dam ciezarna kopac w zadek!!! Nununu! [emoji14] [emoji14] Biedrona podziwiam cie za te baseny!!!
@adunnnia90 zajebiaszcze te foteliki do karmienia montowane na krzeslach![]()
Kochana będzie dobrze. Za każdym razem szukam twoim wpisów i. Mega trzymam kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji8]Adunia oni są idealni!!!! Za każdym razem jak na nich spojrzę to mi lepiej i wiarę w to, że się uda odzyskujęnarazie pozostaje mi czekać dluuugiee 3-4 tyg co się stanie z tymi torbielami
jejkuuu chyba oszaleje to tego czasuuu
Wow ale historiaMy po becie nastawilismy sie na bliźniaki. Na pęcherzykowej jeden pecherzyk to spowrotem nastawienie ze jeden sie przyjął, na serduszkowej 2 serduszka [emoji173] [emoji173] toz to był dla nas szok [emoji44] i radość [emoji7] [emoji1]
Mało pisze....bo czasu mi brak;( ale czytam , zaciskamocno kciuki za wszystkie kropkiKochana będzie dobrze. Za każdym razem szukam twoim wpisów i. Mega trzymam kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji8]