Suuuper!!!! GratulacjeDziewczyny jest wynik!
9 dpt 197
11 dpt 778
!!!!!
Rany Julek, osłabłam.Czy którejś z Was tak szybowało? Mam nadzieje, że żaden bąbel się nie podzielił...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Suuuper!!!! GratulacjeDziewczyny jest wynik!
9 dpt 197
11 dpt 778
!!!!!
Rany Julek, osłabłam.Czy którejś z Was tak szybowało? Mam nadzieje, że żaden bąbel się nie podzielił...
Gdzieś ja można znaleźć ?Mnie sie nadala dieta @Kurci![]()
Dziewczyny jest wynik!
9 dpt 197
11 dpt 778
!!!!!
Ja mam 42 lata, witamy w klubie@motylek24 dziękuję. A jakie miałaś wskazania? Ile zarodków? Ja mam 41 lat , endometriozę i jestem po 2 transferach beta 0
Jestem po transferzewracam do domu. Podzielcie się wiedzą co trzeba robić żeby zwiększyć teraz szanse powodzenia. Odżywianie itd. Jak z abstynencja bo słyszałam różne opinie
Dziewczyny jest wynik!
9 dpt 197
11 dpt 778
!!!!!
Kochana, wspaniałe wiadomości!!!Dziewczyny jest wynik!
9 dpt 197
11 dpt 778
!!!!!
Dzis na raty pisze bo w przypadlo troche popracowac
@Beata 4 kciuki za cudowne widoki na usg!
@Vorreiavereunbimbo cos mi mignelo, ze u Ciebie dzis transfer, calym serduszkiem z Toba kochana :**
Kochane trzymam za Was kciuki za dzis.
Mi troszke opadly skrzydelka i troche mi smutno..
Dziewczyny jest wynik!
9 dpt 197
11 dpt 778
!!!!!