Beata 4
Fanka BB :)
Kochana gratulujęDziewczyny jest wynik!
9 dpt 197
11 dpt 778
!!!!!
Rany Julek, osłabłam.Czy którejś z Was tak szybowało? Mam nadzieje, że żaden bąbel się nie podzielił...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana gratulujęDziewczyny jest wynik!
9 dpt 197
11 dpt 778
!!!!!
Rany Julek, osłabłam.Czy którejś z Was tak szybowało? Mam nadzieje, że żaden bąbel się nie podzielił...
Spróbuj może dzwonić codziennie tak po 18 bo czasami zwalniają się miejsca na drugi dzien. Ja właśnie tak dostałam się do dr z dnia na dZień
Dziękuję kochana ❤❤❤Gratulacje Mamusiu [emoji173][emoji173] mocne kciuki za ciag dalszy i nudnych kolejnych 8 miesiecy [emoji4] duzo zdrowka dla Was [emoji173]
Doczytalam wypowiedzi pana doka ze wszystkie hormony w ciazy moga przyczyniac sie do zaburzen. Ale konkretow malo na temat.Ja też przeryłam internet i nic. W ulotce Prolutex jest napisane aby szczególnie monitorować pacjentki z cukrzycą. Nic innego nie brałam tylko heparyna i prolutex. Po odstawieniu cukier na czczo wyraźnie spadł a wiem że wraz z rozwojem ciąży powinno być odwrotnie.
@nadziejamooja kochana życzę Ci z całego serduszka pozytywnej bety i pięknych fasolek w brzuszku z pięknie bijącymi ❤❤❤ przesyłam ciążowe fluidki trzymam@Beata 4
Matulu Gratulacje!!! Jakże się cieszę Twoim szczęściem , wspaniała wiadomość. Życzę wszystkim staraczkom, betującym żeby też już niedługo mogły szaleć z radości. Ja też czekam niecierpliwie na kolejną stymulację no i transfer pewnie w okolicy Mikołajek![]()
@Beata 4 mam nadzieję, że w końcu mi się uda@nadziejamooja kochana życzę Ci z całego serduszka pozytywnej bety i pięknych fasolek w brzuszku z pięknie bijącymi ❤❤❤ przesyłam ciążowe fluidki trzymam![]()
Pokazałam ulotkę diabetolog to tylko zetknęła i jakoś specjalnie nie wyraziła chęci wyjaśnienia co producent leku miał na myśli. Wiem że heparyna może wpływać na hormony tarczycowe bo do kompletu mi się rozjechały, w środę muszę powtórzyć. TSH ciągle spada, Ft4 piękne a FT3 poniżej normy.Doczytalam wypowiedzi pana doka ze wszystkie hormony w ciazy moga przyczyniac sie do zaburzen. Ale konkretow malo na temat.