Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
cierpliwosci ...A ja dalej bez okresuobawiam się że teraz sobie długo poczekam

Az wstyd sie przyznać bo to jak Moda na Sukces, ale tak. Kolejny odcinek jutro...@sssurykatka ale daliście czadu! To teraz zostawiam moje serducho na wizytę. Czy będziesz jeszcze raz betkę robić?
@Ozis jak by Ci sikanie/beta nie wyszły (oby wyszły), to mogę się podzielić okresem. Po ostatnim, mam go za 3 kobietki i samopoczucie tragiczne, na tabsach ledwo jadę.
@Kurcia a czy kurczakowy film akcji lecil jutro? Kciukasy!
@Beata 4 ale fajowo. Niech teraz maluchy grzecznie rosną
@anett96 @Akatombo Wy teraz jakoś przed betą? Bardzo mocno trzymam kciuki!
Niech ta Moda na Sukces trwa 9 miesięcyAz wstyd sie przyznać bo to jak Moda na Sukces, ale tak. Kolejny odcinek jutro...
@nadziejamooja@Beata 4 mam nadzieję, że w końcu mi się udanie poddaję się i walczę
siły dodaje mi to forum i Wasze pozytywne historie
![]()
Nie, kochana, ja dopiero chyba w czwartek się odważę...@Akatombo masz juz wyniki bety??
Dziękuję Ci kochana, Twoje serducho pomogło jak widzisz po stokroć! Pewnie jeszcze betę oznaczę, ale nie wiem kiedy... może czwartek?@sssurykatka ale daliście czadu! To teraz zostawiam moje serducho na wizytę. Czy będziesz jeszcze raz betkę robić?
@Ozis jak by Ci sikanie/beta nie wyszły (oby wyszły), to mogę się podzielić okresem. Po ostatnim, mam go za 3 kobietki i samopoczucie tragiczne, na tabsach ledwo jadę.
@Kurcia a czy kurczakowy film akcji lecil jutro? Kciukasy!
@Beata 4 ale fajowo. Niech teraz maluchy grzecznie rosną
@anett96 @Akatombo Wy teraz jakoś przed betą? Bardzo mocno trzymam kciuki!
Nie, wolę na razie odsunąć te pokusy od siebie... planuję czwartek. A jak ty się czujesz? Bo ja miałam jakieś ciągnięcia brzucha trzeciego i czwartego dnia, a dziś szósty i jakoś nic...@Akatombo betowalaś z ukrycia?![]()
Wow! Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!KOCHANE moje właśnie wyszłam od lekarza jestem przeszczęśliwa zostały ze mną tylko 2 fasolki mają po 2.84 milimetra niech zostaną ze mną na długie ciążowe miesiące cała latam ze szczęścia życzę każdej z was tego samego przeżycia dziękuję wam za wsparcie i kibicowanie jesteście wspaniałe kocham was forumowe cioteczki mam zdjęcie ale nie umiem wstawić