Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja po stymulkach i heparynie to mialam taki wodospad przez 7 dni ze sie zastanawiałam nad kupnem podkladow poporodowych.@dżoasia @annemarie dzięki wielkie. Uspokoiłyscie mnie
Ja po stymulkach i heparynie to mialam taki wodospad przez 7 dni ze sie zastanawiałam nad kupnem podkladow poporodowych.
@dżoasia @sssurykatka bylam w ciagu dnia w punkcie pobran bo bylo napisane ze czynne do 15, ale pobrania do 14. Takze ucalowalam klamke.
Teraz dopiero mialam jak podjechac do szpitala. Wyniki do 4h ale pewno wczesniej.
W Krakowie mamy dwa glowne laby Diagnostyki w szpitalach..i oni obsluguja szpital a przy okazji badają wszystkie probki z wszystkich punktow pobran z Krakowa. No i u nich tez mozna pobrać i zbadac 24h/7Ale to tak można sobie do szpitala podjechac i zeobia?
mamy taki szpital w krk, gdzie jest całodobowa diagnostyka i tam sobie jedziemy, płacimy, kłują nas i mają z tym robotęAle to tak można sobie do szpitala podjechac i zeobia?
No dobra, 2 szpitalemamy taki szpital w krk, gdzie jest całodobowa diagnostyka i tam sobie jedziemy, płacimy, kłują nas i mają z tym robotę![]()
Jeśli zluzywasz więcej niż 5 podpasek w ciągu ktotkiego czasu. To masz krwotok, nie lekceważ tego bo może to się nie fajnie skończyć. Mówię z autopsji, jeśli cię to nie pokoji to jedz na pogotowie.Dziewczyny pomóżcie proszę, bo już nie wiem co robić. Dzisiaj kończy się 3 dc, a u mnie masakra z okresem. Wiem, że po stymulacjach i transferach nie jest różowo, ale tak to chyba jeszcze nie miałam. Przepraszam za opis - krwawię cały czas straszliwie, ale oprócz tego przeraża mnie to co wypada - całe kawały tkanki/mięsa, w sumie nie wiem czego. Dużo tego. Czy to normalne? Świeży transfer miałam pierwszy raz, wcześniej albo stymulację albo crio.
mamy taki szpital w krk, gdzie jest całodobowa diagnostyka i tam sobie jedziemy, płacimy, kłują nas i mają z tym robotę![]()