chlopkers
Fanka BB :)
Mam nadzieje, ze masz racje Motylku. Co nie zmienia faktu, ze dla osob zaczynajacych procedure, ograniczenie ilosci komorek zaplodnianych do jednej, to nieporozumienie..Nic nie będzie, prawo nie działa do tyłu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam nadzieje, ze masz racje Motylku. Co nie zmienia faktu, ze dla osob zaczynajacych procedure, ograniczenie ilosci komorek zaplodnianych do jednej, to nieporozumienie..Nic nie będzie, prawo nie działa do tyłu.
Mi się wydaje, że to nie jest możliwe, by to przeszło. Na pewno nie w tej formie. To jest ograniczanie ludziom możliwości posiadania potomstwa, nie dość że ilościowo pod względem zapładnianych komórek, to jeszcze miałoby to być tylko dla małżeństw. To by było wbrew podstawowym prawom zapewnionym w Konstytucji. Oczywiście różne rzeczy mogą się zdarzyć. :/Tylko wiesz, jesli w sejmie jest 99% poslow nie majacych zielonego pojecia o procedurze, to nie ma co liczyc na zdrowy rozsadek glosujacych, beda glosowac zgodnie z zaleceniami kosciola..
Justynka, ale dotychczasowe prawo chyba tez teoretycznie ogranicza ilosc zapladnianych komorek do 6, chyba ze sa specjalne wskazania do wiekszej ilosci. I najgorsze, ze chca zabronic mrozenia. Czyli jak kobieta bedzie miec hiperke, to wychodzi na to, ze cala procedura by przepadala [emoji15]Mi się wydaje, że to nie jest możliwe, by to przeszło. Na pewno nie w tej formie. To jest ograniczanie ludziom możliwości posiadania potomstwa, nie dość że ilościowo pod względem zapładnianych komórek, to jeszcze miałoby to być tylko dla małżeństw. To by było wbrew podstawowym prawom zapewnionym w Konstytucji. Oczywiście różne rzeczy mogą się zdarzyć. :/
Czyli przy 4 proszkach wystarczą 2 płyny?Sorrki ze sie wtrace ale jedna fiolka Ci ns 2 proszki wystarczy-js tak robilam przy ostatnirh stymukacji bo mi tak pani w aptece powiedziala ze mozna
Wooowwwww...Kurcia szalejeszMody na sukces Kurcia i 5cio dniowy Kurczak ciag dalszy.
7 dpt 16.03
9 dpt 32.08
11 dpt 57.35
13 dpt 125.1
15dpt 313.1
17dpt 1003.2

.
.No wlasnie miałam Wam to wstawiac.Dziewczyny widzialyscie? No przeciez rece opadaja...
Link do: In vitro tylko dla małżeństw? Nowy projekt w Sejmie
Tylko oni maja w d..e konstytucję co udowodnili nie raz ja łamiącMi się wydaje, że to nie jest możliwe, by to przeszło. Na pewno nie w tej formie. To jest ograniczanie ludziom możliwości posiadania potomstwa, nie dość że ilościowo pod względem zapładnianych komórek, to jeszcze miałoby to być tylko dla małżeństw. To by było wbrew podstawowym prawom zapewnionym w Konstytucji. Oczywiście różne rzeczy mogą się zdarzyć. :/
Ja mialam dawke 150 i dwa proszki w jednym plynie rozpuszczalna. Tak mi babka w aptece w gyncentrun diradzila. Nie wien co w sytuacji jesli np Twoja dawka to 75j czy ten plyn moze byc otwartyCzyli przy 4 proszkach wystarczą 2 płyny?