Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Polmedis wrocław tak jak wyszłam od lekarza to kazał w tym dniu zrobić i wypadło na 15 po wizycie i tak już codziennie szło ❤A gdzie się leczysz? Sama tak sobie ustaliła czy tak kazano?
Kochana trzymamyJutro moj wielki dzien -pierwszy transfer 6 dniowej blastuni,nie moge sie doczekać. Czuje sie....nawet ciazko slowami opisac jak sie czuje,niesamowite zjawisko
Badania odebralam:estriadiol-105, progesteron-45.50... reszta tez w normie,tarczyczka ladnie sie ma tzn uregulowana.
Pomyslcie jutro ciepło o mnie o 13:00 i mamusie proszę o pozytywne fluidki...
Wreszcie nadeszła moja kolej![]()
Nigdy kochana! Trzymaj się ciepło!Dziekuje Wam Dziewczyny za wsparcie. Podnosze sie powoli z podlogi.
Jak to bylo??
Nie poddawaj sie nigdy! Nigdy!
NIGDY!!!!
Bedziemy trzymac mocno kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173][emoji173][emoji173]Jutro moj wielki dzien -pierwszy transfer 6 dniowej blastuni,nie moge sie doczekać. Czuje sie....nawet ciazko slowami opisac jak sie czuje,niesamowite zjawisko
Badania odebralam:estriadiol-105, progesteron-45.50... reszta tez w normie,tarczyczka ladnie sie ma tzn uregulowana.
Wreszcie nadeszła moja kolej [emoji173]️
Ogólnie dr. Sienkiewicz, ale często jetst niestety tak, że w czasie monitoringu, kiedy ja muszę się umówić na wizytę, jego nie ma /albo ja pracuję/ i idę do kogoś innego. Strasznie mnie to wkurza, bo np. dr. Sienkiewicz przepisuje wstępne leki przed transferem, a potem na monitoringu jestem u kogoś innego i ta osoba dobiera leki przed samym transferem.Ja tez Szczecin [emoji846] a kto Cię prowadzi ?
Ogólnie dr. Sienkiewicz, ale często jetst niestety tak, że w czasie monitoringu, kiedy ja muszę się umówić na wizytę, jego nie ma i idę do kogoś innego. Strasznie mnie to wkurza, bo np. dr. Sienkiewicz przepisuje wstępne leki przed transferem, a potem na monitoringu jestem u kogoś innego i ta osoba dobiera leki przed samym transferem.
Wiadomo! Kciuki! I powodzenia!!Jutro moj wielki dzien -pierwszy transfer 6 dniowej blastuni,nie moge sie doczekać. Czuje sie....nawet ciazko slowami opisac jak sie czuje,niesamowite zjawisko
Wreszcie nadeszła moja kolej![]()