reklama

Kto po in vitro?

http://Zobacz załącznik 914825 Zobacz załącznik 914826
Dziewczynki przedstawiam moje szczęście :-) :)
Lekarz włączył 3d ale maluch zakrył się :Dwstydzioch po mamusi :laugh2:
Wyszła mi glukoza na czczo 101 (norma 78-99) powtórka badan za trzy tygodnie i do tego momentu dieta o niskim indeksie glikemicznym ,zakaz słodyczy ( dobrze że nie mam na nie ochoty)
Po raz pierwszy usłyszałam serduszko maleństwa... przeżycie niesamowite:biggrin2:
❤️❤️ slodziaczek malutki! A który to tc?

reklama
Tak, miałam mieć leczenie immunosupresyjne w kolejnym cyklu, ale poszliśmy na żywioł. Z tym że włączyliśmy intralipid, żeby zbić wysokie nk, które wyszło u mnie, i encorton większy biorę 15 mg. Mam też heparynę 0,6 według zaleceń Paśnika, bo wyszła mi mutacja MTHFR i PAI 1. Więc uważam, że warto przyjrzeć się immunologii, bo poprzednio miałam bete zero.
Gratuluje bety i mocne kciuki za przyrost!! :) dajesz mi nadzieje ze po immunologii sie udaje. Ja czekam na wizyte u dr Pasnika i tez zaczynam dzialac dalej. Ale narazie czekam na termin bo na przyszly rok jeszcze nie zapisuja a w tym juz nie ma miejsc:( poczekam. Porobie badania pojde juz z wynikami niektorych. Czy dr pozytywnie patrzy na takie samodzielne dzialania w kwestii badan?

Gratuluje bety i mocne kciuki za przyrost!! :) dajesz mi nadzieje ze po immunologii sie udaje. Ja czekam na wizyte u dr Pasnika i tez zaczynam dzialac dalej. Ale narazie czekam na termin bo na przyszly rok jeszcze nie zapisuja a w tym juz nie ma miejsc:( poczekam. Porobie badania pojde juz z wynikami niektorych. Czy dr pozytywnie patrzy na takie samodzielne dzialania w kwestii badan?
Tak, z tego co wiem, nie robi problemu, jak się przyjdzie ze swoimi badaniami.
Kochana, jak ci zależy na czasie, to dzwoń do APC w Łodzi, tak koło 14.00, 15.00 zwalniają się terminy na następny dzień. Ja tak zrobiłam i właściwie w miesiąc miałam dwie wizyty, jedną, na której zlecił badania, a drugą już z wynikami, na której dał zalecenia.
Śledź też forum, bo dziewczyny czasem oddają wizyty, ostatnio nawet ktoś zwalniał, ale nie pamiętam kto

reklama
Tak, miałam mieć leczenie immunosupresyjne w kolejnym cyklu, ale poszliśmy na żywioł. Z tym że włączyliśmy intralipid, żeby zbić wysokie nk, które wyszło u mnie, i encorton większy biorę 15 mg. Mam też heparynę 0,6 według zaleceń Paśnika, bo wyszła mi mutacja MTHFR i PAI 1. Więc uważam, że warto przyjrzeć się immunologii, bo poprzednio miałam bete zero.

To super! I teraz trzymamy za piekny przyrost [emoji173]️

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry