Justin87
Fanka BB :)
Oczywiście, że tak zostanie. Nie ma innej opcji.Oliwia urodzona 25+6 .
jest w stanie ciężkim ale stabilnym . Jest dobrze i tak ma zostać!!!!
Wykazuje własne oddechy . Jest sliczna podobna do mamusi . Pozdrawia ciocie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oczywiście, że tak zostanie. Nie ma innej opcji.Oliwia urodzona 25+6 .
jest w stanie ciężkim ale stabilnym . Jest dobrze i tak ma zostać!!!!
Wykazuje własne oddechy . Jest sliczna podobna do mamusi . Pozdrawia ciocie
Kochana serdeczne gratulacje!Dziewczyny, moja beta to 37, 6 !!!
Boże, nie mogę uwierzyć... cała się trzęsę... Powiedzcie, że nie jest za niska... dziś 9dpt transferze blastki
Mietek melduj jak cos bedzie, siedzie tez jak na szpilkach i mysle o nich caly czasTylko to, ze o 19 bedzie w stanie wstac i zobaczyc Oliwke. [emoji173]️ siedze jak na szpilkach wypatrujac wiesci od nich...
@Akatombo dziękuję za wskazówkiTo, co u mnie się zmieniło, to że transfer był na świeżo, nie wiem, może to zadziałało.
Poza tym sprawdziłam immunologię - wyszły mi przeciwciała przeciwplemnikowe i wysokie nk 22%. Na to Pasnik zalecił leczenie equoralem i encortonem w następnym cyklu, ale nie czekaliśmy, zaryzykowaliśmy tylko na encortonie zwiększonej dawce 15 mg i dodatkowo z intralipidem, żeby zbić te nk. Dodatkowo Pasnik wykrył mutacje PAI 1 i MTHFR, na co dostałam większą niż wcześniej dawkę heparyny 0,6.
Myślę, że warto szukać. Ja coś czułam, że jest nie tak, bo mieliśmy ładne zarodki, ale się nie chciały przyjąć.
Może sprawdź jeszcze tę glukozę, o której mówiły dziewczyny, może też tarczycę.
Mietek melduj jak cos bedzie, siedzie tez jak na szpilkach i mysle o nich caly czasco sie staloooo?
![]()
W nocy obudziły ją skurcze, w szpitalu było już za późno na cokolwiek bo pęcherz był już w pochwie i zdecydowali o CC. Powiem Wam dziewczyny że Oliwka wygląda na duże waleczne stworzenie, myślę, że da radę - nie ma innej opcji!!!Mietek melduj jak cos bedzie, siedzie tez jak na szpilkach i mysle o nich caly czasco sie staloooo?
![]()
Gosia pisała że nad ranem dostała skurczy. Nie mogli zatrzymać akcji bo pęcherz płodowy był już w pochwie. Nawet nie zdążyli podać sterydów na płuca. Więcej nic sama nie wie.Mietek melduj jak cos bedzie, siedzie tez jak na szpilkach i mysle o nich caly czasco sie staloooo?
![]()
Ok. Ukrzyzujcie mnie, obsypcie smola i pierzem..poszlam na bete. Lab mam pod nosem. A zero objawow i tylko te rosnace cyferki sa dla mnie wyznacznikiem ze Kurczak ma sie dobrze. Robiona po chyba 45h od ostatniej bo nie dalo rady inaczej.
7 dpt 16.03
9 dpt 32.08
11 dpt 57.35
13 dpt 125.1
15dpt 313.1
17dpt 1003.2
19dpt 1824
Juz sie nie potraja. Ale dalej norma? Jest ok?