Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
). Ehhh, kiedy już kobieta zorientowała się że ja to nie siostra, mnie strasznie coś zakuło.... w jednym momencie byłam w ciąży by po chwili okazało się, że jednak nie jestem... To chyba było najgorsze. Ból, bezsilność...już tylko myślałam aby wrócić do domu i spokojnie się wypłakać... W dodatku zostałam potraktowana jak element zbędny. Siostra została zaproszona na wizytę -mi tylko oddano badanie i to wszystko. Nawet nie wiem jak miałabym się zabrać do kolejnego podejścia. I znów novum potraktowało mnie okrutnie.Witam Was kochane z samego rana,dziś wielki dzień - tyle testujących :-)
Za wszystkie trzymam mocno kciuki &&&&&&&&& i przesyłam fluidki cudu ~~~~~~~~~~~~~~
Co do AMH - to mi się wydaje ze powinni wszystkim badać,bo czasami wynik może być zaskakujący, ja też zawsze wszystkie hormony ok, owulacje co miesiać były, pęcherzyk pieknie pekał, FSH nie za wysokie, 29 lat, czyli młoda![]()
a AMh 0,9 ....
a czytałam gdzies że jak AMh jest niskie to nie powinno sie stosowac dlugiego protokołu, bo można uspić istniejące pęcherzyki....
Witam nowe dziewczyny :-)
Ewela - mam od razu do Ciebie pytanie o AZF ...czy jak wychodzi dodatnie to jest tylko tak że syn będzie tez mial problem z plodnościa? ale innych wad na zdrowiu nie powoduje tak?
Bo emek też musial zrobić AZF i CFTR, ale w miedzy czasie stał się cud i zaciązyłam, ale wyniki będą dopiero za 2 tygodnie...