Dziękuję za kciuki, kochane. Beta urosła, jest 63,2!!!!
11 dpt
Progesteron 102
Bravo [emoji4] niech dalej rośnie dobrze [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
@edloteh się pewnie połakomi na encorton
Ja czekam na paczuszkę od dobrej duszyczki [emoji3526].... także może ktoś inny się zgłosi [emoji51]
Zawsze możecie wystymulować dawczynię, zapłodnić komórki i zamrozić zarodki, a Ty na spokojnie przygotujesz się do transferu jak będziesz gotowa na tip top:
@Kalno pomysł
@dżoasia brzmi dobrze [emoji3526]nie będziesz musiała się spieszyć.
nie wiem czy we wszyskich polskich klinikach ale w invimed oferują zarodki 3dniowe przy KD (jeżeli się mylę poprawcie mnie dziewczyny [emoji85])... moim zdaniem przy takich kwotach warto rozważyć klinikę, która gwarantuje blastki do transferu...
Ale mam dzis duupnnyyy nastrój

na poprawę smutasa zżarłam kfc , poprawiła ciachem - dopa nie pomogło
Trzeba było McDonalda zjeść [emoji6]
A tak poważnie, dzisiaj jest do du** a jutro będzie lepiej. Głowa do góry słonko [emoji3590] każda z nas czasem ma zjazd... dobrze, że to mija.
@dżoasia ale z tymi wizytami to jakaś maskara [emoji15][emoji15][emoji15] powiem ci że przej**** umówiłabym się do tej dr co prowadziła ci stymualcje i powiedziała jasno jak to wyglada.... ja rozumiem, że lekarz może być nieobecny w pracy, albo nie mieć czasu na kolejne wizyty... ale ten który przyjmuje cię na wizytę powinien być przygotowany do niej....
Ja będę musiała dostać coś na przyrost endometrium bo mam zawsze bardzo cienkie ,
Może scratching. Zmiana leków do crio. Czasem nasze organizmy przyzwyczajają się i nie reagujemy właściwie....
Miałaś badane endometrium (z pobraniem wycinka hist-pat) w 2 fazie cyklu?
@Ozis nieźle sobie radzisz z robótkami ręcznymi [emoji16]
Miłego weekendu wszystkim [emoji3526] i mocne kciuki [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️ na każdym etapie.