sssurykatka
Fanka BB :)
Mi tam ryk zawsze pomaga. Ściskam Cię!Oj bo ujowy dzien dzis mam i ja!
Poza tym dwa ostatnie transfery bety zerowe...
Widze sie dzis z labella...pamietacie ja? Poplaczemy moze bedzie lepiej...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi tam ryk zawsze pomaga. Ściskam Cię!Oj bo ujowy dzien dzis mam i ja!
Poza tym dwa ostatnie transfery bety zerowe...
Widze sie dzis z labella...pamietacie ja? Poplaczemy moze bedzie lepiej...
Jeszcze nie byłam na wizycie po nie udanym transferze...Jak nie ma takiej wiedzy to niech się nie wypowiada po prostu. Działaj, nie daj sobie mącić. I mów wkoło jak najmniej, im mniej wiedzą tym są zdrowsi a ty spokojniejszaTo kiedy kolejna stymulacja? Czy już działasz z krzaków?
![]()
Ja też tam się leczę, ale nie kojarzę takich zapisów. Może spróbuj się skontaktować z kliniką.Witajcie dziewczyny jestem tu nowa i potrzebuje pomocy, związane z protokołem ultrakrótkim,do 06-11 miałam brać Axis Forte i czekać na miesiączkę ,09-11pojawiłi się plamienie miałam przyjąć że to okres bo podobna tak ma być,w drugim dniu cyklu miałam zaczac Fostimon 1×2 ampulki podskurnie w 5,6,7 lekarz wpisał literkę W i za cholerę nie pamiętam od czego mam sobie zrobić wolne.Prosze o pomoc leczymy się z mezem w invimedzie we Wrocławiu.Z guru dziękuję.
Kochana ja widziałam wszystkie Twoje prośby ino, że mi się udało za pierwszym razem i nie znam żadnych możliwości to i nie odpisywałam... bo co mam pisać jak nie wiem? Nie denerwuj się słoneczko! Nikt tu nie chciał na pewno być niemiły dla Ciebie!Dzien dobry, musze Wam powiedziec ze jest mi przykro... Trzykrotnie prosilam o pomoc, co jeszcze zbadac przed przyjeciem mrozaka... zadna nie odpisala...no nic, szukam pomocy gdzie indziej...
Trzymam kciuki za wszystkie betujace dzis.
Witajcie dziewczyny jestem tu nowa i potrzebuje pomocy, związane z protokołem ultrakrótkim,do 06-11 miałam brać Axis Forte i czekać na miesiączkę ,09-11pojawiłi się plamienie miałam przyjąć że to okres bo podobna tak ma być,w drugim dniu cyklu miałam zaczac Fostimon 1×2 ampulki podskurnie w 5,6,7 lekarz wpisał literkę W i za cholerę nie pamiętam od czego mam sobie zrobić wolne.Prosze o pomoc leczymy się z mezem w invimedzie we Wrocławiu.Z guru dziękuję.
Hej,
Też jestem ich pacjentka ale u mnie wszystko wyglądało inaczej. U kogo jesteś?
Ja byłam u Lachowskiego i polecam że względu na bardzo dobry kontakt telefoniczny, smsowy i mailowy w razie pytań.
Wrzuć jeszcze ta rozpiskę protokołu, która daje klinika, może razem coś wykminimy![]()