Tak, pewnie koło południa, a ty?@Akatombo powodzenia! Ja juz po kłuciu. Będziesz miała dziś wynik?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, pewnie koło południa, a ty?@Akatombo powodzenia! Ja juz po kłuciu. Będziesz miała dziś wynik?
Niby mają być. Pewnie kolo 13:00, choć już odświezamTak, pewnie koło południa, a ty?
Dzien dobry, musze Wam powiedziec ze jest mi przykro... Trzykrotnie prosilam o pomoc, co jeszcze zbadac przed przyjeciem mrozaka... zadna nie odpisala...no nic, szukam pomocy gdzie indziej...
Trzymam kciuki za wszystkie betujace dzis.
A czy to "W", to nie jest przypadkiem wizyta w 5 lub 6 dniu?
Śpię jak księżna na poduchach od tamtego czasu i jest ok ale jak się zapomnę i położę na płasko, czy na jednej poduszce, to zaraz mam kręcioły i duszności. Tak więc trzymam się w ryzach. Chociaż wczoraj poszliśmy na spacer i po drodze się naojojojkałam i namarudziłam, bo kręgosłup mnie bolał z lewej strony (coś jakby kolka na plecach) a z przodu mięśnie brzucha ciągnęły, myślałam, że się nie doczołgam do domu a daleko nie poszliśmy. Ostatni tydzień był super, więc coś musiało być w końcu nie tak.Jak mi się w ogóle ten transfer uda to będzie najśmieszniejsza historiaujowa dieta, obrzydzenie do witamin, na wqrwie na klinikę itp
Justynko a jak Twoje samopoczucie? Te wszystkie zawroty przeszły?
Trudno napisać cokolwiek mądrego bo ja nic wielkiego nie badałam tylko morfologia, Wit. D, glukoza i tsh. Pomimo niedoczynności leczonej i nierozpoznanej cukrzycy w ciąży jestem. Zatem nie ma reguły i jak widać pewne odchylenia od normy nie przekreślają ciąży.Dzien dobry, musze Wam powiedziec ze jest mi przykro... Trzykrotnie prosilam o pomoc, co jeszcze zbadac przed przyjeciem mrozaka... zadna nie odpisala...no nic, szukam pomocy gdzie indziej...
Trzymam kciuki za wszystkie betujace dzis.