Gratulacje, kochanaNo w końcu przysłali mi wyniki płodowego DNA i wszystko ok. ryzyko 1:10000. Płeć żeńska
Jak zwykle wiecie o wszystkim pierwsze. Miłego dnia dziewczynki idę na kawkę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacje, kochanaNo w końcu przysłali mi wyniki płodowego DNA i wszystko ok. ryzyko 1:10000. Płeć żeńska
No w końcu przysłali mi wyniki płodowego DNA i wszystko ok. ryzyko 1:10000. Płeć żeńska
No w końcu przysłali mi wyniki płodowego DNA i wszystko ok. ryzyko 1:10000. Płeć żeńska
Gratuluję córeczkiNo w końcu przysłali mi wyniki płodowego DNA i wszystko ok. ryzyko 1:10000. Płeć żeńska
Właśnie to dowód na to że niska beta nie świadczy o płciZ małej bety duża i zdrowa córa [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Hej ja badałam bete u swojego GP ale na wynik czekałam 4 dni!!! Tak więc chyba szkoda Twoich nerwów...ja badałam bo chciałam sprawdzić czy cos się zadzialo. 7dpt robiłam bete i progesteron. Trzymam kciuki@Śliwka12345Dziękuje ze pytasz,czuje sie dobrze,choc lędźwie mi dzis dokuczają i caly dół jakis obolaly,raz sie ciesze ze są jakies objawy a potem się boje czy one dobre rzeczy zwiastują i tak wkolo Macieju-ciagle cos analizujemy
U mnie w Irlandii niestety bez skierowania badan krwi nie zrobi sie dowiedzialam,ale jutro skontaktuje sie z ginekoloszka ktora mi tu dużo pomogła i może cos poradzi
Dzis to już 5dpt![]()