anielka0612
Fanka BB :)
No tak - tu zdecydowanie nie mowa jest o WarszawieAle w Warszawie? Pamiętaj ze Warszawa ma wyższe stawki. Invimed tez tańszy gdzie indzie medicover beta poza Warszawa 40.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No tak - tu zdecydowanie nie mowa jest o WarszawieAle w Warszawie? Pamiętaj ze Warszawa ma wyższe stawki. Invimed tez tańszy gdzie indzie medicover beta poza Warszawa 40.
Moj dr pozwolil (w zwiazku z niskim cisn) pic jedna slaba kawe dziennie, koniecznie nie na pusty zoladek lecz po posilku [emoji4]Dzis seria pytan od mieciaczy macie kochane moze jakies sposoby na niskie cisnienie wyszlo mi 85/55 kazali mi odpoczywac wiecej i i wiecej plynow. Moze macie jeszcze jakies rady?
Albo moze niech M sprobuje inaczej podniesc Mieciowi cisnienie [emoji6][emoji41]Ale że odpoczywanie to właśnie ciśnienie obniża chyba co? mi się wydaje, że ruch podnosi właśnie - nie mówię, że sport od razu wyczynowy, ale spacerek powolny i nie za długi... nie kumam żeby odpoczywać przy niskim.... kawka pomoże, a może mąż niech Ci nagada i się od razu podniesie![]()
A jak tam. Kiedy wizyta? Bo wypatruje i wypatruje[emoji3590][emoji3590][emoji848][emoji4]Kuwa, to ja jednak mam dobrze. Beta 24 zł, prog też 24. Wynik tego samego dnia online.
Dziękuje za odpowiedz. Mi kazała nawet na ciuch nie na gola skore.Skład wskazuje, że można = tylko na noc nie można - mój mąż raz tak zrobił i spać nie mógł musiał zdjąć...
Moj dr pozwolil (w zwiazku z niskim cisn) pic jedna slaba kawe dziennie, koniecznie nie na pusty zoladek lecz po posilku [emoji4]
Albo moze niech M sprobuje inaczej podniesc Mieciowi cisnienie [emoji6][emoji41]
JuuuutroA jak tam. Kiedy wizyta? Bo wypatruje i wypatruje[emoji3590][emoji3590][emoji848][emoji4]
Super Motylku!!! Cudowne wiesci [emoji7] gratuluje coreczki[emoji173][emoji173][emoji173]No w końcu przysłali mi wyniki płodowego DNA i wszystko ok. ryzyko 1:10000. Płeć żeńska
Jak zwykle wiecie o wszystkim pierwsze. Miłego dnia dziewczynki idę na kawkę.
O której? [emoji848] [emoji3590][emoji3590][emoji110][emoji110]JuuuutroBardzo bym chciała już odetchnąć z ulgą.