reklama

Kto po in vitro?

reklama
@anielka0612 w sumie masz taki podstawowy zestaw badań. Ale Dr Paśnik podchodzi indywidualnie do każdego i całkiem możliwe, że część badań będzie niepotrzebnych albo jeszcze Ci coś dorzuci.
Bardzo dziękuję za odpowiedź:) Czyli chyba najlepiej byłoby od razu uderzyć do Niego i zrobić te badania, które On mi zleci:cool2: Tylko szkoda, że pewnie w tym roku już nie uda mi się do niego dobić:([/QUOTE]
Próbuj dzwonić do APC, bo czasami tam się zwalniają terminy z dnia na dzień. Mi się tak udało dostać. Zaglądaj też tutaj, bo dziewczyny oddają nieraz terminy do Docenta. Z tych tańszych badań możesz sobie coś wcześniej zrobić. Będą już jakieś podstawy do rozmowy na wizycie. Nie wszystkie badania zrobisz w każdym labie, niektóre trzeba poszukać.

Cześć dziewczyny. Dziękuję tym, które trzymały kciuki. Niestety moja beta po wczorajszym wzroście, dziś spadła o połowę, po 6 latach starań los dał mi dokładnie 7 dni szczęścia, tydzień temu Pani dr nam gratulowala ciąży a dziś już jej nie ma. Brak mi słów

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry