Beata 4
Fanka BB :)
Cudne małe dzidziusie ❤❤Czesc cioteczki, my tez na podgladaniu dzisiaj bylismy, rosniemy , doktor zadowolony![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cudne małe dzidziusie ❤❤Czesc cioteczki, my tez na podgladaniu dzisiaj bylismy, rosniemy , doktor zadowolony![]()
Cudowne wieści ❤❤Dziewczyny taki mały update ode mniebyłam na usg I trymestru i wszystko jest Ok
maluch ma 5,2 cm i wyglada jak mały człowieczek
Cudowne uczucie widzieć jak sobie pływa
Życzę każdej z Was takich widoków! Trzymam kciuki za betujace, transferujące, stymulujące oraz czekające na usg
ivf się udaje, czasem tylko trzeba więcej cierpliwości!
Ps. Nie umiem wstawić zdjęcia z telefonu :/
Ale cudownościCzesc cioteczki, my tez na podgladaniu dzisiaj bylismy, rosniemy , doktor zadowolony![]()
Cudnie!piękne dzieciaczkiCzesc cioteczki, my tez na podgladaniu dzisiaj bylismy, rosniemy , doktor zadowolony![]()
Ela , to my tak wielkosciowo leb w leb idziemyDziewczyny taki mały update ode mniebyłam na usg I trymestru i wszystko jest Ok
maluch ma 5,2 cm i wyglada jak mały człowieczek
Cudowne uczucie widzieć jak sobie pływa
Życzę każdej z Was takich widoków! Trzymam kciuki za betujace, transferujące, stymulujące oraz czekające na usg
ivf się udaje, czasem tylko trzeba więcej cierpliwości!
Ps. Nie umiem wstawić zdjęcia z telefonu :/
O matko jakie już wielkie - przecież przed chwilą betowałaś... to jest cud jak skarbusie sobie w nas rosną... Gratuluje jeszcze razCzesc cioteczki, my tez na podgladaniu dzisiaj bylismy, rosniemy , doktor zadowolony![]()
Nic nie mów, emocje sięgają zenitu... jak sobie przypomnę co wygadywałam, że "ten transfer na luzie, bez zbednych nadziei..." to mi się śmiać chceSsurykatka, nie rusze sie z fotela do poki nie napiszesz co i jak? Bozeszszsz jeszcze 15 min![]()
Super kochana❤❤Czesc cioteczki, my tez na podgladaniu dzisiaj bylismy, rosniemy , doktor zadowolony![]()