Nie, jutro jeszcze luz, na zawał znowu będę schodzic w sobotę ;-)@sssurykatka alez wspaniale wspaniale wiesci!!!!!! Drugi zaraz dogoni i bedziecie we trojke
@Akatombo jutro powtorka? Od rana mocne kciuki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie, jutro jeszcze luz, na zawał znowu będę schodzic w sobotę ;-)@sssurykatka alez wspaniale wspaniale wiesci!!!!!! Drugi zaraz dogoni i bedziecie we trojke
@Akatombo jutro powtorka? Od rana mocne kciuki
Muszę podpytać lekarki, czemu mi nie przepisuje na refundację, dziekiJedno i drugie to heparyna ale sklad jest inny. Neoparin i clexane to jest samo.
Fraxiparine z tego co kojarze tez jest refundowane, po refundacji kosztuje chyba 20 zl (przynajmniej tak bylo w zeszlym roku)
Super! Gratulacje iWłaśnie odebrałam wynik 7dpt i 25mlu/ml
Ja robię w laboratorium diagnostyki
Podany 1 zarodek 5 dniowy
Ale dziewczyny nie wiecie nawet jaka ja mam schize za każdym razem jak idę do toalety że na papierze znajdę krew![]()
Pewnie ze można obliczyć czy przyrost jest prawidłowyDziewczyny ja mysle czy jutro 8dpt nie zrobic bety,ale potem dopiero w pon kolejny raz mam możliwość badania krwi,wiec czy przyrost po 3dniach da się jakos obliczyc czy jest ok,czy to musza być 48godz?
Śliweczko spokojnie już niedługo zatrzymasz auto które prowadzisz żeby sprawdzić czy w majtkach nie ma krwiPodany 1 zarodek 5 dniowy
Ale dziewczyny nie wiecie nawet jaka ja mam schize za każdym razem jak idę do toalety że na papierze znajdę krew![]()

Śliweczko spokojnie już niedługo zatrzymasz auto które prowadzisz żeby sprawdzić czy w majtkach nie ma krwi[emoji6] ot taki nasz los[emoji53]
neoparin na 30 dni z refu kosztuje 9,60zł..Muszę podpytać lekarki, czemu mi nie przepisuje na refundację, dzieki
Powiem Ci ja tam nie próbowałamJa juz nawet sprawdzalam podczas prowadzenia [emoji23][emoji23] praktyka czyni mistrza [emoji38][emoji38]
A kto nie aplikowal lutinusa z nogami na desce rozdzielczej ten nie wie, ze zyje...[emoji23]