Ja miałam ten test ale wartości były okDziewczyny a czy może slyszalyscie lub któraś miała niskie wartości Papp-A. Podobno badają to przy prenatalnych badaniach z krwi.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja miałam ten test ale wartości były okDziewczyny a czy może slyszalyscie lub któraś miała niskie wartości Papp-A. Podobno badają to przy prenatalnych badaniach z krwi.
Dziewczyny a czy może slyszalyscie lub któraś miała niskie wartości Papp-A. Podobno badają to przy prenatalnych badaniach z krwi.
Pappa bada w kierunku zespołu Downa i innych chorób genetycznych. Niskie wartości to większe prawdopodobieństwo choroby. Ale nie zawsze się to sprawdza.A co znaczy niskie Papp-A? Z tego co wiem to się interpretuje razem z wolna beta hcg i z usg
Tak, chodziło mi o niski wskaźnik, poniżej 0.4A co znaczy niskie Papp-A? Z tego co wiem to się interpretuje razem z wolna beta hcg i z usg
Sol ale to 0.4 to jakie jednostki? Przeliczone na Mom?Tak, chodziło mi o niski wskaźnik, poniżej 0.4
Myślałam o Tobie. Co słychać? Jak się czujesz poza wymiotami?Nie zwracaj uwagi na wymioty i
Mdłości .... jedz normalnie ...najwyżej oddaszmy mamy 39 tc ciągle wymioty i zgaga...A zauważyłam że jeśli jestem głodna wszystko się potęguje...jedz w mniejszych dawkach a często. Mnie już rozmowy z wc nie przerażają ...nawet się do nich przyzwyczaiłam
![]()
Jezu w ogóle się nie znam. Mam tylko napisane, że ryzyko trisomii jest cały czas niskie ale będą częściej sprawdzać jak rośnie dzidzia.Sol ale to 0.4 to jakie jednostki? Przeliczone na Mom?
Tak, chodziło mi o niski wskaźnik, poniżej 0.4