Mieciu85
Fanka BB :)
Wpisałam w kalkulator, przyrost w normie
Cieszę się, ale umiarkowanie, jeszcze daleka droga do Rio... ale dziś jest pozytywnie i tego się będę trzymać, do następnej bety...![]()
Super! To kiedy kolejna, poniedzialek?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wpisałam w kalkulator, przyrost w normie
Cieszę się, ale umiarkowanie, jeszcze daleka droga do Rio... ale dziś jest pozytywnie i tego się będę trzymać, do następnej bety...![]()
Ponad 600 miałam, ale dokładnie już nie pamiętam. Jak tym nowym lekiem nic nie zdzialasz to może spróbuj jeszcze norprolac. Coś koło 120 zł kosztuje. Ogólnie miałam się po nim dobrze czuć, a była tragedia. A euthyrox biorę 75,tak stopniowo miałam zwiększona dawkę i na tym już stanęło..Brałam 2 tyg codziennie 1/4 TAB Patlodel. Fatalnie się czułam! Codziennie bił głowy, bez sił, śpiąca....masakra, wczoraj zmienili mi na Dostinex...co prawda 8 tabletek kosztuje 388 złale mam brac 1/4 TAB raz na tydzień. Mam nadzieję, że pomoże. A jaka miałaś ta prolaktynę wysoka?? To TSH...cóż...sama chyba do czwartku pokombinuje i będę brała zamiast 75 to 100...
Ja mam Dostinex, który już mi niepotrzebny, kosztował 145 zl, mogę podesłać, jak chceszBrałam 2 tyg codziennie 1/4 TAB Patlodel. Fatalnie się czułam! Codziennie bił głowy, bez sił, śpiąca....masakra, wczoraj zmienili mi na Dostinex...co prawda 8 tabletek kosztuje 388 złale mam brac 1/4 TAB raz na tydzień. Mam nadzieję, że pomoże. A jaka miałaś ta prolaktynę wysoka?? To TSH...cóż...sama chyba do czwartku pokombinuje i będę brała zamiast 75 to 100...
Mam zrobić w środę, i jakoś wcale mi się nie spieszy. Strasznie dużo nerwów mnie kosztuje odbieranie wyników, ale co wam będę mówićSuper! To kiedy kolejna, poniedzialek?
Super!!! Powiedz mi jak to zrobiłaś?? Jakie brałaś dawki przed i po skoku TSH?Ja nie miałam tak wysokich wyników jak wy, ale na tydzień przed transferem miałam tsh coś koło 4 i w tydzień moja endokrynolog zbila mi do 1.5. Od tego czasu raz w miesiącu kontrola, leki które bierzemy (progesteron, estrofem, encorton) niestety potrafią rozbujać tsh.
Teraz czekamy na Ciebie, kiedy wynik?Brawo![]()
Oooo! Ile tabletek? Napisz mi na priv ...proszę.Ja mam Dostinex, który już mi niepotrzebny, kosztował 145 zl, mogę podesłać, jak chcesz
Dziewczyny jak wyglada punkcja ? Rozbieramy się od pasa w dół czy wszystko? Czy zwykły krem Nivea może być na twarzy ? Wiem, że nie może być makijażu i perfum, ale czy taki zwykły krem też się zalicza do kosmetyków? Oczywiście że stresu zapomniałam zapytać.
Dziewczyny mam znów pytanie odnosnie odstawiania luteiny! Brałam do teraz (12tc) 2x200mg dopochwowo, gin mi powiedziała żeby w tym tyg zmniejszyć na 2x100mg a od poniedziałku odstawic. Spróbowałam we wtorek i środę, ale zaczął mnie mega cmic brzuch i na wieczor znów wzięłam 200mg i teraz jestem na etapie rano 100mg a wieczor 200mg i nie widzę tego odstawienia a już na pewno nie w tym tyg. Czy jest jakieś medyczne uzasadnienie, ze odstawienie jest korzystne dla ciazy? Czy nie lepiej dla spokoju nadal sobie brać? W jakim celu się w ogole odstawia progesteron? Dodam ze nie miałam po transferze weryfikowanego progesteronu, jedynie raz sobie sama sprawdziłam jak mój lekarz z kliniki w 8tc kazał mi odstawic luteine całkiem „na jego odpowiedzialność”. Wtedy miałam wynik 17 czyli bez szału i po dwóch dniach odstawienia mini różowa plamkę wiec wróciłam do 2x200mg. Teraz jestem już całkiem ogłupiała czy odstawiać??? Help!
Teraz czekamy na Ciebie, kiedy wynik?