Mieciu85
Fanka BB :)
Mam zrobić w środę, i jakoś wcale mi się nie spieszy. Strasznie dużo nerwów mnie kosztuje odbieranie wyników, ale co wam będę mówić![]()
Ja wiem, to sa straszne nerwy, ja pamietam jak odswiezalam ekran komputerz co 30 sekund
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam zrobić w środę, i jakoś wcale mi się nie spieszy. Strasznie dużo nerwów mnie kosztuje odbieranie wyników, ale co wam będę mówić![]()
Dziewczyny mam znów pytanie odnosnie odstawiania luteiny! Brałam do teraz (12tc) 2x200mg dopochwowo, gin mi powiedziała żeby w tym tyg zmniejszyć na 2x100mg a od poniedziałku odstawic. Spróbowałam we wtorek i środę, ale zaczął mnie mega cmic brzuch i na wieczor znów wzięłam 200mg i teraz jestem na etapie rano 100mg a wieczor 200mg i nie widzę tego odstawienia a już na pewno nie w tym tyg. Czy jest jakieś medyczne uzasadnienie, ze odstawienie jest korzystne dla ciazy? Czy nie lepiej dla spokoju nadal sobie brać? W jakim celu się w ogole odstawia progesteron? Dodam ze nie miałam po transferze weryfikowanego progesteronu, jedynie raz sobie sama sprawdziłam jak mój lekarz z kliniki w 8tc kazał mi odstawic luteine całkiem „na jego odpowiedzialność”. Wtedy miałam wynik 17 czyli bez szału i po dwóch dniach odstawienia mini różowa plamkę wiec wróciłam do 2x200mg. Teraz jestem już całkiem ogłupiała czy odstawiać??? Help!
Super!!! Powiedz mi jak to zrobiłaś?? Jakie brałaś dawki przed i po skoku TSH?
Ela , my na jednym wozku jedziemy... ja schodze z progesteronu od jutra. Biore co prawda duphaston , ale gdyby podmienic twoje leki i moje to wygladalo by to tak...
Od 19.11 1-1-1 ( po 100 mg)
26.11 1-0-1
3.12. 0-0-1
10.12 koniec
A dlaczego sie odstawia? Bo moze powodowac przerost narzadow plciowych u chlopcow i przerost piersi u dziewczynek. Oprocz tego masz juz pieknie wyksztalcone lozysko ktore dostarcza dziecku wszystko co potrzebne.
Pomimo to zbadalabym progesteron zeby sie upewnic ze go dobrze przyswajasz .
No właśnie, cud, że te fasolki pomimo wszystko rozwijają się i rodzą zdroweJa wiem, to sa straszne nerwy, ja pamietam jak odswiezalam ekran komputerz co 30 sekundco my sie nastresujemy! Ale wazne, ze zaczyna to wygladac dobrze [emoji173]️
Mieciu znowu musze liczycAnnemarie, to powiedz kochana do ktorego tygodnia masz brac progesteron bo wg mojej rozpiski wychodzi, ze do 23 tygodnia no i po tym co napisalas zastanawiam sie czy nie skrocic tego trocje jesli bu nie bylo plamienia.
Dziewczyny jak wyglada punkcja ? Rozbieramy się od pasa w dół czy wszystko? Czy zwykły krem Nivea może być na twarzy ? Wiem, że nie może być makijażu i perfum, ale czy taki zwykły krem też się zalicza do kosmetyków? Oczywiście że stresu zapomniałam zapytać.
Beata u mnie 12 tydz i cos zaczyna sie dziac, tzn spodnie sa mi przyciasnawe.Kochane mamusie napiszcie mi proszę w którym tyg ciąży był u was widoczny brzuszek pytam o ciąże bliźniacze u mnie 7t3d i na wysokości jajników czuje napięcie i lekko napuchniety brzusio czy to już zaczynamy rosnąć ❤❤❤ dziękuję
Wszystkim betującym gratuluję przyrostów a reszcie kochane kobitki miłej soboty i spokojnej niedzieli pozdrawiam was
Mi dali jednorazową koszulę, pod nią miałam tylko stanik. Krem Nivea może być, nie popadajmy w skrajnościmakijaż też
@Akatombo super hiper wieści!!! Bardzo się cieszę!
@jagodaaga, co prawda to nie jest może superdobre rozwiązanie słuchać rad koleżanek z forum internetowego, ale ja na Twoim miejscu zwiększyłabym euthyrox do 100 i oznaczyła jeszcze raz przed wizytą u endo, razem z obwodowymi najlepiej. Może coś się jeszcze da wykroić z tego transferu.