reklama

Kto po in vitro?

reklama
Sliwka, wiem, wiem, badania preimplantacyjne nie są tanie, ale w moim przypadku raczej db jest zainwestować. Dzięki raz jeszcze jeśli będę mieć jeszcze jakieś pytania, to się zgłoszę :)

reklama
O jak miło :)u nas wszystko dobrze ... czekam 26 i mam się zgłosić do szpitala. Strach wielki...Ale liczę na to że strach ns wielkie oczy a wcale taki straszny nie jest :p mam okropna zgage wymioty i bóle więzadeł ale nie narzekam tylko się cieszę z brzuszka...będzie mi go brakować.mąż cały czas pracował czyli był wweekendy więc jakoś musiałam funkcjonować ale już teraz bierze wolne az do świąt więc się cieszę :) ubranka poprane poprasowane i wszystko czeka na synia. U Ciebie dwa zuchy w brzuchu ❤ wczoraj jak pisałyście o wózkach dla bliźniaków az sobie popatrzylam aby oko pocieszyć:) a jak Wy sobie radzicie? Masz już duży brzuszek ?
Mój brzuchol jest ogromny. Dzisiaj mamy studniówkę, 2/3 ciąży za mną, kiedy to zleciało. U mnie wzloty i upadki, jednego dnia jestem pełna energii i mogę cały dzień latać a za dwa dni ledwo wstaję z łóżka ale ogólnie jest ok.
Nic się nie martw. Już niedługo będziesz tulić synka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry