reklama

Kto po in vitro?

reklama
Benle przykro mi, wiem, że niektórzy pracodawcy są zupełnie bez serca, miałam znajomą, która została bez pracy na same Swięta Bożego Narodzenia, to było w Stanach, tam zatrudniają zazwyczaj bez umowy pisemnej i można być bez pracy z dnia na dzień ... nie śpiesz się z transferem, lepiej będzie gdy będziesz pogodna i bez zmartwień, może to oznacza lepszą pracę - czego Tobie i dla Twojego męża życzę i oby transfer był już wkrótce i żeby była piękna beta :-) ... Benle zaglądam na Twój blog - potrafisz pięknie ubrać w słowa swoje, a zarazem nasze przeżycia i dziękuje Ci,że jeden wpis zadedykowałaś nam - dziewczynom z babyboom :-)

Magdalena u mnie za drugim razem było podobnie i dlatego dostalam skierowanie na immuno, wyniki są w normie jednak, profilaktycznie dostane następnym razem encorton, wyzebram jeszcze Clexan ale prof Ł. powiedzial ze najprawdopodobniej zarodek ktory zaczal sie implantowac byl slaby i mial wade genetyczna dlatego przestal i obuarł.. mysle ze to calkiem mozliwe.. zastanawia mnie tez to ze 3dpt zaczelam miec skurcze macicy i od wtedy wydaje mi bete przestala rosnąc .. niebralam nospy bo nie wiedzialam :wściekła/y: teraz zaoptrze sie w wiadro leków! Poztym ide na histero moze to cos pomoze.. jak tak analizuje to chyba wsztstko mozliwe juz bede miec zrobione przed tym 3cim transferem :baffled: nawet ziólka Ojca Klimuszki codziennie pije za zrosty ktróych nawet nie wiem czy mam :szok: @ jeszcze nie ma więc moze będe tą jedna na milion która zaszłą w ciąze bez jajowodów :-D Dzieczyny zaczelam juz do tego podchodzisz z wiekszym luzem bo inaczej prędzej na srebrzysku wyladuje niz na porodówce :-D aha.. wyjasniam srebrzysko to zaklad dla chorych psychicznie
Benle cholera, jak szwaby mogly Ci taki numer odwalic i to jeszcze po takich przezyciach?? znajdziesz szybko inną lepszą pracę ;-) napewno ;) masz jakieś mrożaczki?

Lawendowy to mysle ze nawet bez tarota musicie wybrac klinike z procedurą która wyselekcjonuje żołnieże z fragmentacja, czy to FAMSI czy separacja.. nie musi to byc Invikta, moze Gameta tez wykonuje taką selekcję, pomysl pod tym kątem a nie pod kątem lekarzy, dr St. jest naprawde super, moze spróbuj sie wbić do niego.. lekarzem nei jestem alewydaje mi się że ICSI z taka fragmentacją to za mało.. masz racje ze IMSI nie pomogloby dlatego w tym przypadku stosuje sie te inne procedury.. dla dzieciaczka to i diabeł święconą zniesie ;-)

Tam mam 3 z II punkcji. Z III niestety nawet nie doszło do Transfer. Lekarz widząc mój ból, przełożył na ten miesiąc. moja wielka miłość życia poznałam w wieku 16 lat. Do dziś - razem. Mając 26 lat poroniłam w 4 miesiącu- w dniu Bożego narodzenia- różyczka zabiła nasze maleństwo. Lekarz nie sprawdził czy mam przeciw ciała. Teraz będę miała 40-che. Od 10 lat walczymy intensywnie o życie naszych nienarodzonych.

Idę lulać kochane, Kolorowych snów wam życzę.
zdrowy-sen.jpg

Benle to bardzo przykre co napisałaś :-( az serce boli...musisz byc batdzo silną kobietą.. dlaczego nie zdecydowalas sie na transfer od razu tylko na stymulacje? bedziesz miec podane wszystkie 3 :-) to napewno którejs kryszynce sie uda :tak:

benle - współczuję bardzo wiem jak to jest bez pracy mój mąż od roku nie mógł nic znaleźć, dopiero teraz wydaje się, że się uda gdzieś załapac.

Hola - dobry duchu forum, dziękuję że pamiętałaś, ja nie mogę o niczym innym myśleć, ciekawa jestem co jutro mi powiedzą, czy te nudności, które mam od 3 dni faktycznie dobrze wróżą. Kurcze kluska ma silnych rodziców i dziadków powinna wybrnąć z takiej sytuacji, ale to się zobaczy jutro. Moim zdaniem powinni wymyślić przenośne usg żeby zawsze można było tam zajrzeć i sprawdzić czy jest ok.

reklama
Benle - bardzo mi przykro. Jeśli potrzebujesz porady prawnej, mozesz napisać na prv.

W Gamecie było tak, że starali się podać blastocysty - ale jeśli słabo się rozwijają, dzwonią i wzywają wcześniej
ten monitoring chyba mają w siedzibie w Łodzi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry