jolancik
Fanka BB :)
A no mają, ale nie w szpitalu tylko to budynek D w głębi, gdzie są przychodnie. Tam również 4 razy podchodziłam do inseminacji.Nie wiedziałam nawet ze na Polnej maja taka praktykę prywatnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A no mają, ale nie w szpitalu tylko to budynek D w głębi, gdzie są przychodnie. Tam również 4 razy podchodziłam do inseminacji.Nie wiedziałam nawet ze na Polnej maja taka praktykę prywatnie
Dzięki kochana bardzo take słowa pomagają x
No to miałaś przeżycia też. Twarda z Ciebie sztuka. Cieszę się, że dobrze się wszystko skończyło [emoji177]
Dużo zdrówka dla Was x
Rozumiem, czyli w ten sposób lekarz stwierdzi czy z transferem nie będzie problemu. Na przykład przy inseminacji lekarze mieli problem by podać nasienie, 3 razy potrzebowali dodatkowych narzędzi, a raz udało się bez większego problemu, ale może przez to tyłozgięcie macicy trudniej się dostać.
Umówiłam sie na pobranie krwi na wtorek i czwartek. Wyniki do 4dni. Takze mam nadzieję że pierwszą betę dostanę do piątku@Laurka2019 testowałs? sorry chyba przegapiłam
Umówiłam sie na pobranie krwi na wtorek i czwartek. Wyniki do 4dni. Takze mam nadzieję że pierwszą betę dostanę do piątku[/QUO
Jednak czekasz cierpliwie do badania krwi trzymam kciuki