Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochane dziekuje wszystkim za kciuki za moja myszke. O 12 jedzie na blok takze prosimy o modlitwe za udana operacje bo nie ma innej opcji moja silna coreczka wygra dzis ta walke
Gosiu myślami i modlitwą jestem z wami. Musi być dobrze.Kochane dziekuje wszystkim za kciuki za moja myszke. O 12 jedzie na blok takze prosimy o modlitwe za udana operacje bo nie ma innej opcji moja silna coreczka wygra dzis ta walke
Dziekuje kochana, dopiero nadrabiam forum wlasnie pamietam, ze mi pisalas o tym estrofemie szczegolnie jesli to bylby chlopczyk. Czlowiek juz sam nie wie jak zrobic zeby bylo dobrze ale ja z uwagi, ze w Poniedzialek bedzie 19 tc moze bede probowala troszeczke szybciej zejsc z progesteronu niz chce moj lekarz. Jedyne co, to ja mialam zawsze jakies przeboje z progesteronem wiec jakby co to grzecznie wracam do wyzszej dawki.
Kochane dziekuje wszystkim za kciuki za moja myszke. O 12 jedzie na blok takze prosimy o modlitwe za udana operacje bo nie ma innej opcji moja silna coreczka wygra dzis ta walke
Wszystkie myśli, serca, modlitwy z Wami. Oliwcia już pokazała, że jest silna. Wszystko będzie dobrze.Kochane dziekuje wszystkim za kciuki za moja myszke. O 12 jedzie na blok takze prosimy o modlitwe za udana operacje bo nie ma innej opcji moja silna coreczka wygra dzis ta walke
Ogromne kciuki za mała waleczna kruszynkeCześć Dziewczyny,
@Voolg @Beata 4 samych pięknych widoków i dobrych wieści.
Dziewczyny, dzisiaj córeczka @gosia321 ma operację, trzymajcie kciuki i pomódlcie się za kruszynkę. Jest bardzo dzielna, jak jej mama ale operacja będzie poważna.
Czekam na badanie echa serc robaczków. Co za stres.
Miłego dnia.
@gosia321 trzymam kciuki za Was!Kochane dziekuje wszystkim za kciuki za moja myszke. O 12 jedzie na blok takze prosimy o modlitwe za udana operacje bo nie ma innej opcji moja silna coreczka wygra dzis ta walke