Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Osz kurde@Ssurykatka,
robilam Bete tez dokladnie w 25dpt z wynikiem...
14.711![]()
Mam nadzieje ze u mnie 2 baby beda, stad ta beta taka leniwaOsz kurdeNo rzeczywiście poszlałam
![]()
Łałałiła!!!Oliwkę caly czas operują. Kciuków nie puszczamy!
Jako zalążek dobrych wiadomości, moja dzisiejsza beta 105780... Progesteron 76. A ja nadal nie mogę w to uwierzyć![]()
Ja po cichu liczę na parkęMam nadzieje ze u mnie 2 baby beda, stad ta beta taka leniwa![]()
@sssurykatka cały czas mnie rozbraja beta twa! Oddaj chociaż pół, na podwójne bliźniaki i tak starczy
@Justin87 kamień z serca, trzeba to uczcić!!!![]()
Aga, u mnie najlepsze bylo to, że w dniu krwotoku (beta rosła normalnie, kilka dni wcześniej był 1 pęcherzyk w macicy) nic nie było widać na usg, jak się okazało że na drugi dzien beta spadła to kazali odstawić leki, byłam pewna że poronienie było samoistne całkowite, a tam za 2 tygodnie jak trafiłam do mojej dr sie okazało, że w macicy są 2 pęcherzyki, z czego jeden ładny, żywy, w którym potem pokazał się "na chwilę" nawet maleńki zarodek (pomimo, że w szpitalu kontrolowali sytuację i każdy widział tylko resztki po poronieniu). Niektóre dziewczyny pewnie pamiętają tą telenowelęMnie już nic nie zdziwi. Tzn zaskoczy pewnie jeszcze nie jedno, ale już zdziwiona nie będę ;P
Dziewczyny mam problem. Od dziś po punkcji mam brać luteine dopochwowo. Zaaplikowalam ja koło 16.30 i niedawno będąc siku wyleciała ze mnie cała tabletka. Starałam się ja włożyć aplikatorem jak najgłębiej więc nie wiem co robię źle. Zdarzyło się Wam coś takiego?