Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć dziewczyny, ja już po
Są piękne dwa serduszka, dzieciaki mają po 4.2 i 4.6 mmZałożono mi kartę ciąży. Dr oczywiście mówiła, że jeszcze wszystko może się zdarzyć, ale chyba zaczęłam wierzyć, że będzie ok
Dziękuję wszystkim za kciuki
![]()
W końcu zadzwonili. Z 3 komórek zaplodnily się 2. Jeśli nic się złego nie wydarzy to w czwartek lub sobotę będzie transfer więc znowu czekam na wiadomości. Ale nas to ivf uczy cierpliwości.
W końcu zadzwonili. Z 3 komórek zaplodnily się 2. Jeśli nic się złego nie wydarzy to w czwartek lub sobotę będzie transfer więc znowu czekam na wiadomości. Ale nas to ivf uczy cierpliwości.
Ufffff dziękiZ bólem brzucha miałam nocne akcje, ból chyba pochodził od jajników. Transfer się powiódł, jestem w ciąży![]()
Cudowne wieści.Cześć dziewczyny, ja już po
Są piękne dwa serduszka, dzieciaki mają po 4.2 i 4.6 mmZałożono mi kartę ciąży. Dr oczywiście mówiła, że jeszcze wszystko może się zdarzyć, ale chyba zaczęłam wierzyć, że będzie ok
Dziękuję wszystkim za kciuki
![]()