Ja też co chwila zaglądam... czekamy wszystkue
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też co chwila zaglądam... czekamy wszystkue
Super. Ja jak będzie dobrze to transfer za 6 dni. Legenda głosi że na endo dobre jest czerwone winkoDziewczynki dostałam zielone światło na transfer w tym cyklu. Te moje bóle w pachwinie okazały się niczym bo wszystko pięknie wygląda. Tylko że jestem w 7 dc i endo mam tylko na 6mm ale podobno jeszcze jest czas za tydzień znowu mierzenie endo. Podpowiedź cię co mam zrobić na poprawę? Transfer za 12 dni![]()
Tata kochanaSuper. Ja jak będzie dobrze to transfer za 6 dni. Legenda głosi że na endo dobre jest czerwone winko
Tak to jest z tymi cyklami, im bardziej chcemy tym gorzej wychodzi. Może być stres, torbiel. Poczekaj jeszcze chwilę.Dziewczyny. Jestem zalamana. Od najblizszego cyklu mialam zaczac stymulacje do 1ivf. Cykle mam regularne 30/31 dni. W sobote 31 dc mialam plamienie myślałam ze to @ ale wieczorem patrze sucho. Dzis 34 dc ta sama sytuacja. Czy to ze stresu to plamienie i to ze przedluza sie cykl ?
Nie wiem jak u ciebie ale u mnie stres zawsze opóźnia @. Im bardziej czekam tym dłużej. Postaraj się wyluzowac. Dziewczyny mi doradzał gorące kąpiele z zimnym piwieDziewczyny. Jestem zalamana. Od najblizszego cyklu mialam zaczac stymulacje do 1ivf. Cykle mam regularne 30/31 dni. W sobote 31 dc mialam plamienie myślałam ze to @ ale wieczorem patrze sucho. Dzis 34 dc ta sama sytuacja. Czy to ze stresu to plamienie i to ze przedluza sie cykl ?
Kochana zrób może teścik na wszelki wypadekDziewczyny. Jestem zalamana. Od najblizszego cyklu mialam zaczac stymulacje do 1ivf. Cykle mam regularne 30/31 dni. W sobote 31 dc mialam plamienie myślałam ze to @ ale wieczorem patrze sucho. Dzis 34 dc ta sama sytuacja. Czy to ze stresu to plamienie i to ze przedluza sie cykl ?
Kurde nie na takie wiadomosci czekalamPrzepraszam ze czekalyscie.
Wiec tak. Jestem 31 dpt blastocysty.
Nie ma widocznego zarodka ani pecherzyka/cialka zoltkowego. Nie widac generalnie nic poza pecherzykiem ciazowym.
Zwiastuje to puste jajo...
Lekarz z kliniki kazal przyjechac w czwartek, bo chce to sam zobaczyc.
Myslicie ze na tym etapie jest jeszcze szansa?
Jeśli dobrze licze 31 dni po transferze+14 +5 = 50 = 7t + 1...