@Dgd kochana co u CIEBIE? Trochę byłam zabiegany ostatnio zrobiłam milion rzeczy załatwiam bilon spraw jak to huragany

maja

przeczytałam gdzieś boczkiem że wyszła ci ci IO. Ja myślę że zrobiłaś bardzo dużo krok bo w końcu doszła co mogło być przyczyną braku implantacji. Napewno masz przepisania metformine. Jeśli mogę doradzić poczytaj i postaraj się o gluckophage niby to samo ale jednak lepsze

jeśli chodzi o dietę to trzymaj się niskiego indeksu glikemicznego. Dieta nie oznacza spadku wagi nie przejmuj się. Mój lekarz nie kliniczny tylko stacjonarny tłumaczył że przy IO nie chodzi o spadek wagi. Musisz sobie tak dobrać prądu ty żeby odpowiadały indeksowi. Już kiedyś pisałam o kaszy i jeszcze raz polecam zwłaszcza bulgur. Kasza ma wysoka zawartość energetyczna natomiast niski skład indeksu. Ja jem prawie codziennie do zup bądź kaszotto. Czuję się po tym świetnie. Fakt że kasze już jem jakieś trzy miechy ale naprawdę warto. Lubię kasze z olejem omega żeby nie była sucha i do tego pietruszka pyszna. Odezwij się