reklama

Kto po in vitro?

reklama
WItam KOchane Moje KObitki ;)

pelna nadziei
, Kciuki juz zaciskam , mocno, mocno &&&&&&&&&& Twoja ciaza jest szczegolnym cudem natury i pozwala wierzyc,ze cuda naprawde sie zdarzaj. :-) Twoje malenstwo jest silne i zobaczysz,ze wrocisz z wizyty pelna szczescia.

Retiolandia, czekam na super db wiadomosci o Twojej Kluseczce ;-)

Rozyczka, o Tobie tez mysle i czkam na pozytywne info :tak:

Mam nadzieje,ze nikogo nie pominelam.

MILEGO DNIA!!!!

Miłego dnia!!! I oby był lepszy od tych poprzednich.

stylowi_pl_plakaty-i-obrazy_1906516.jpg

reklama
Roxi, Magdalena bardzo mi przykro kochane że to jednak jeszcze nie teraz, ale pamiętajcie że i dla was przyjdzie ten wspaniały czas kiedy odbierzecie wysoką betkę :tak: Tylko trochę cierpliwości :-)
Lawendowy cieszę się że stanęłaś tak szybko na nogi i masz już plan :-) Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytkę &&&&
Benle niewiarygodne jak ludzie potrafią być bezduszni! :no: Mam nadzieje że nie straciłaś pracy przez to że starasz się o maluszka? Bo takie historie też słyszałam ... Ale nie pozwól żeby to przeszkodziło w przyjęciu Twoich maluszków do brzuszka, podejdż do tego na spokojnie. Powodzenia na dzisiejszej wizycie!!
Oczekujaca na cud witaj na forum! trzymam kciuki żeby maluszki zostały z mamusią :-)
Różyczka, Pelna nadziei trzymam kciuki na pierwsze usg, na pewno wszystko będzie dobrze :-)
Retiolandia kochana denerwuje się przed Twoją dzisiejszą wizytą jakbym sama ją miała mieć, ale ja dopiero jutro idę:tak: Jestem przekonana że maluszek jest na swoim miejscu i serduszko mocno bije, nie ma innej możliwości :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry