reklama

Kto po in vitro?

Lawendowy Sen nie lubisz kciuków, więc nie trzymam ale ❤ jestem z Tobą na tej wizycie

Benle za Wielką Rozmowę ✿✿✿✿✿ za Dobre Samopoczucie ✿✿✿✿✿ i za dużo, dużo siły do walki ✿✿✿✿✿

Retiolandia zobaczysz,że Twoja kluseczka ma się dobrze :tak::tak:

a wszystkim dziewczynom miłego dnia życzę

[video=youtube;rMS6Eoc4ow8]http://www.youtube.com/watch?v=rMS6Eoc4ow8[/video]

reklama
hej mam pytanie, mianowicie: w sobote miałam mieć transfer ale okazało się, że mam hiperke, biore luteine 3x2 i duphaston 3x1 i dziś dostałam jakichś plamień :eek: możliwe, że to już miesiączka?

Magdalena u mnie za drugim razem było podobnie i dlatego dostalam skierowanie na immuno, wyniki są w normie jednak, profilaktycznie dostane następnym razem encorton, wyzebram jeszcze Clexan ale prof Ł. powiedzial ze najprawdopodobniej zarodek ktory zaczal sie implantowac byl slaby i mial wade genetyczna dlatego przestal i obuarł.. mysle ze to calkiem mozliwe.. zastanawia mnie tez to ze 3dpt zaczelam miec skurcze macicy i od wtedy wydaje mi bete przestala rosnąc .. niebralam nospy bo nie wiedzialam :wściekła/y: teraz zaoptrze sie w wiadro leków! Poztym ide na histero moze to cos pomoze.. jak tak analizuje to chyba wsztstko mozliwe juz bede miec zrobione przed tym 3cim transferem :baffled: nawet ziólka Ojca Klimuszki codziennie pije za zrosty ktróych nawet nie wiem czy mam :szok: @ jeszcze nie ma więc moze będe tą jedna na milion która zaszłą w ciąze bez jajowodów :-D Dzieczyny zaczelam juz do tego podchodzisz z wiekszym luzem bo inaczej prędzej na srebrzysku wyladuje niz na porodówce :-D aha.. wyjasniam srebrzysko to zaklad dla chorych psychicznie
Benle cholera, jak szwaby mogly Ci taki numer odwalic i to jeszcze po takich przezyciach?? znajdziesz szybko inną lepszą pracę ;-) napewno ;) masz jakieś mrożaczki?

Aduś - u mnie się mówi, że się wyląduje w Stroniu ( bo to miejscowość, w której jest taki zakład - Stronie Śląskie).

reklama
Lotinda - zależy jakie masz to plamienie, bo z tego co pamiętam miałaś transfer ostatnio? Czy źle pamiętam? Jeżeli takie ooo plamienie to może zarodek się wgryza, a jak żywa krew to już inny temat.

A ja jutro z rana jadę na podglądanko do lekarza jak tam moje komóreczki i podejrzewam, że określi mi już termin punkcji. Kurcze, ale się denerwuję. Szok. Niby zwykła rzecz, ale ważna dla całości. Oby do jutra do 8.20, a po to już będę wiedziała co i jak.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry