Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chwila upłynie emocje się odblokują... Trzymaj się kochana... nie wygląda to dobrze niestety... wszystkie o tym wiemy, ale doceniając Twoją walkę chcemy wierzyć w cuda...@Justin87 dogrzebalam sie do postow Koniczyny.
Ona nie miala sladu zarodka w 5+6, a w 7+1 juz bylo serce.
Ja dzis jestem w 7+3 a tu ani zarodka ani yolk sack...
Chyba nici dziewczyny.
Serce mi chyba juz tak stwardnialo od tego wszystkiego ze nawet plakac nie ma czym.
Tosia chyba będziesz przecierać szlaki, aktualnie chyba nikt, ale zaraz dziewczynki odpowiedzà. Jest dużo kd. Gdzie podchodzicie?Dzień dobryczy któraś z tu obecnych Pań podchodzi obecnie do AZ?
Tosia chyba będziesz przecierać szlaki, aktualnie chyba nikt, ale zaraz dziewczynki odpowiedzà. Jest dużo kd. Gdzie podchodzicie?
Też spanikowalam jak zrobiłam był poniżej normy.Nawet nie dzwoniłam odrazu pojechałam zapytać do szpitala i wytlumaczyli że biorąc go dopochwowo nie ma dużego znaczenia poziom wekrwi i zebym sie tym nie przejmowala i przyjmowala regularnieJa robię przed każdą wizytą. Wg mojego lekarza, poziom nie powinien spaść poniżej 30
W Angeliusie czeka na nas jeden zarodek. Teraz tam są mega kolejki i szukam jakieś alternatywy i planu b
Dzięki, a jakie masz komórki nk? U mnie 20% było, więc sporoJa byla juz dwa razy przed transferem, w dniu transferu, potem do 10 tyg co dwa tyg i teraz co 4 tyg . Tak konkretnie![]()
Napierw mialam 16 , w ciazy skoczyly mi do 33 . Bo niestety robia sie dosyc agresywne.Dzięki, a jakie masz komórki nk? U mnie 20% było, więc sporo
A czemu nie mozesz isc na L4?Przykro mi @Kurcia że musisz przez to przechodzić.
Mam nadzieję na kolejny forunowy cud i ze zakończenie będzie inne.
Mi przy becie 4500 i pęcherzyku po odstawieniu leków oczyściło się samo w przeciągu tygodnia. Trochę bolało, ale wszystko do przejścia.
Mimo wszystko jednak jeszcze kciuki pod stołem trzymam. Ściskam.
@Blondasek85 za Ciebie też szczególnie, przesyłam ciążowe fluidy!
Ja dziś pierwszy dzień wróciłam do pracy i nie mogę wyjść z podziwu jak to większość ma w głębokim poważaniu, że jestem w upragnionej i wyczekiwanej ciąży. Jak dodatkowe zlecenie to kto ma wziąć? Ja. Jak trzeba dłużej zostać to kto? Ja.
Nie mam już urlopu a na zwolnienie na razie iść nie mogę, ale jak tylko będę mogła to kopnę ich wszytskich w d***!