Ropuszka666
Fanka BB :)
Musi być silna i waleczna, skoro nie straszne jej te okropne nk![]()
Oj tak to prawdziwa wojowniczka [emoji123][emoji123][emoji123]mimo ciągłych przeciwności zadziwia mnie swoją siła codziennie [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Musi być silna i waleczna, skoro nie straszne jej te okropne nk![]()
No to piękna niespodzianka, super gratulacjeZobacz załącznik 918791 Zobacz załącznik 918792
U nas taka niespodzianka: był jeden zarodek, podzielił się i jest ciążą bliźniacza jednojajowa![]()
No to piękna niespodzianka, super gratulacje
Ostatnio moja ginekolog mówiła mi o oddziale ginekologicznym w Proszowicach, który jest świeżo zrobiony, po remoncie, zatrudnili super specjalistów, ale nikt do nich nie przychodzi bo sam szpital jest ponoć straszny, tak z PRL, podobno każda pacjentkę witają z otwartymi ramionami bo dla nich to być albo nie być oddziału.Dzieki dziewczyny
No nie ma co sie oszukiwac. Raczej cud musialby sie zdarzyc. Ale moze...
@annemarie a nie robilam. I zapomnialam nawet zapytac...
@Justin87 no wlasnie staram sie dogrzebac do postow Koniczyny na ten temat...
Dziewczyny z Krakowa... a jezeli jednak musialabym isc do szpitala na wywolanie czy zabieg to ktory szpital jest jakis ludzki w tym temacie??
Zobacz załącznik 918791 Zobacz załącznik 918792
U nas taka niespodzianka: był jeden zarodek, podzielił się i jest ciążą bliźniacza jednojajowa![]()