Śliwka12345
Fanka BB :)
Ja nie miałam czasu nawet nic kupićJa już po strzelance, dzisiaj sztrzelalam z kalasznikowamuszę się wystrzegać bo transferze raczej nie za bardzo
kochane dzisiaj black friday, udane zakupy?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie miałam czasu nawet nic kupićJa już po strzelance, dzisiaj sztrzelalam z kalasznikowamuszę się wystrzegać bo transferze raczej nie za bardzo
kochane dzisiaj black friday, udane zakupy?
Przecież możesz przez internetJa nie miałam czasu nawet nic kupić![]()
Ja hak pójdzie wszystko dobrze to pojadę zobaczyć moja kropeczke na początku miesiąca
A powiedz mi jak to się dzieje ze dziewczynom nieraz beta rośnie a na wizycie okazuje się że pusto i nie ma serduszka?![]()
Kochana najpiękniejszy prezent dla mnie to będzie jak usłyszę bijące serduszko mojego maleństwaPrzecież możesz przez internetnie przejmuj się
przecież masz teraz najpiękniejszy prezent
![]()
Ja myślę że za mało. Szczególnie progesteronu. Ale ekspertem nie jestem. Wiem że ja miałam coś koło 80Hej Dziewczyny,
Dostałam resztę wyników
7dpt blastocysty
betaHCG 1.24
estradiol 200
progesteron 18
Chyba wszystkiego za mało tzn tego estradiolu i progesteronu, co?
Kochana Śliweczko, nie straszymy koleżanek i nie porównujemy wyników nie mając podanych jednostek.Ja myślę że za mało. Szczególnie progesteronu. Ale ekspertem nie jestem. Wiem że ja miałam coś koło 80
Dziękuję za słowa wsparcia .Kochana Śliweczko, nie straszymy koleżanek i nie porównujemy wyników nie mając podanych jednostek.
Twoje 80 (zakładam, że nmol/l) to ok 25,12 ng/ml.
Jeśli chodzi o sztuczny cykl to dla niektórych lekarzy wynik 12-15ng/ml jest ok.
@AnkaSzklanka musisz koniecznie powtórzyć wynik. Nie jest to wynik <0,01 więc myślę, że coś jakby chciało się dziać ale nie wiadomo czy się rozkręci, czy nie. Może to późna implantacja, a może zarodek tylko sie "otarł "o endometrium i dał śladową betę. Czekamy jeszcze na druga weryfikację i leków nie odstawiaj :*