Śliwka12345
Fanka BB :)
Dziewczyny u nas porażka. Beta praktycznie nie przyrasta. Krótka radość z ciąży się skończyła 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tulęDziewczyny u nas porażka. Beta praktycznie nie przyrasta. Krótka radość z ciąży się skończyła![]()
Przykro mi bardzoDziewczyny u nas porażka. Beta praktycznie nie przyrasta. Krótka radość z ciąży się skończyła![]()
Bardzo mi przykroDziewczyny u nas porażka. Beta praktycznie nie przyrasta. Krótka radość z ciąży się skończyła![]()
Przykro mi bardzo, przechodziłam to przed chwilą... Macie mrozaki?Dziewczyny u nas porażka. Beta praktycznie nie przyrasta. Krótka radość z ciąży się skończyła![]()
@cozza jak dobrze wyczytałam to leczysz się w Bocianie.Biedroneczka 10 dpt 97.5, 12 dpt 249.8, 14 dpt 552.9. Mowil że dobrze przyrasta... Biochemicznazastanawiałam się czy nie za szybko mam dostawiać leki? Piszecie że neoparin do końca ciąży czasami trzeba... I tak się troszkę wystraszyłam
Oh nieDziewczyny u nas porażka. Beta praktycznie nie przyrasta. Krótka radość z ciąży się skończyła![]()
Bardzo mi przykro :*Dziewczyny u nas porażka. Beta praktycznie nie przyrasta. Krótka radość z ciąży się skończyła![]()
Kurczaczku Ty nasz !!!Oh nietak mi przykro
Przykro mi bardzo, przechodziłam to przed chwilą... Macie mrozaki?