Śliwka12345
Fanka BB :)
Była bym wdzięcznaOj tego to nie wiem. Ale jak będę pamiętać to zapytam.
U nas z powodu nie powodzenia transferu powiedzieli ze winne są złe zarodki. Ze były obciążone genetycznie. Wszystko na to zwalaja
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Była bym wdzięcznaOj tego to nie wiem. Ale jak będę pamiętać to zapytam.
Ja też bez dodatkowych wspomagaczy i już 30tc więc Tobie życzę tego samegoSpokojnie bardzo dziekuje za ta informacje. Transfer mialam wczoraj nie wiem czy sie uda nie wiem co mozna zrobić zeby zwiększyć szanse powodzenia... Ja tylko mam progesteron z lekow i zastrzyki zakrzepowe nic wiecej i antybiotyk bo punkcji a tak to nic wiecej mi nie zlecili...
Wydaje mi się, że nie powiem. I tak naprawdę zastanawiałam się nad tym tematem tylko przed procedurami. Teraz o tym nie myślę, ledwo o tym pamiętam. Czuję tylko ogromną wdzięczności do kobiet, które oddały swoje komórki.
W Novum dostalam informator na pierwszej wizycie i w nim to jest zawarte...Zobacz załącznik 920471
Wydaje mi się że w ciąży nie powinno być hybrydowych a można mieć tytanowe. Tak słyszałam o tą wiedza od koleżanek a nie od doktora. Zarodki nie lubią też zapachów.Kobiety potrzebuje wsparcia. Jutro mam transfer, powiedzcie mi ...
Dziś mam paznokcie hybrydowe i chciałam pofarbowac sobie odrost sama .
W niedzielę mam rodzinna imprezę więc same rozumiecie. Powiedzcie mi czy są jakieś przeciwwskazania może to zaszkodzić zarodkowi ? Jeśli tak to daje sobie spokój.
farba musi być bez czegoś tam odpowiednia dla kobiet w ciązy , a paznokcie spokojnieKobiety potrzebuje wsparcia. Jutro mam transfer, powiedzcie mi ...
Dziś mam paznokcie hybrydowe i chciałam pofarbowac sobie odrost sama .
W niedzielę mam rodzinna imprezę więc same rozumiecie. Powiedzcie mi czy są jakieś przeciwwskazania może to zaszkodzić zarodkowi ? Jeśli tak to daje sobie spokój.
farba musi być bez czegoś tam odpowiednia dla kobiet w ciązy , a paznokcie spokojnie![]()
Juzzzz???Ja też bez dodatkowych wspomagaczy i już 30tc więc Tobie życzę tego samego![]()
Ja też bez dodatkowych wspomagaczy i już 30tc więc Tobie życzę tego samego![]()