Ja miałam, dopiero w następnym cyklu co kolwiek mi powiedzieli, ze można robić.Dziewczyny któras z Was miala histeroskopie przed transferem? Jak szybko po niej był transfer? Czy coś Wam pomogła?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja miałam, dopiero w następnym cyklu co kolwiek mi powiedzieli, ze można robić.Dziewczyny któras z Was miala histeroskopie przed transferem? Jak szybko po niej był transfer? Czy coś Wam pomogła?
Tak, w cylku po histeroskopii zaszłam w ciążę naturalnąDziewczyny któras z Was miala histeroskopie przed transferem? Jak szybko po niej był transfer? Czy coś Wam pomogła?
pierwszyTak naprawdę analizować te okresowe bóle to jak wróżyć z fusówNo ale co zrobić, człowiek tak bardzo chce to się stresuje. Który to był Twój transfer ten udany?
W kolejnym cylku u mnie byłDziewczyny któras z Was miala histeroskopie przed transferem? Jak szybko po niej był transfer? Czy coś Wam pomogła?
pierwszy![]()
Dziewczyny któras z Was miala histeroskopie przed transferem? Jak szybko po niej był transfer? Czy coś Wam pomogła?
Jak ma się udać to nic nie zaszkodzi. Ja w dzień transferu odpoczywałam, potem żyłam normalnie. Udało się, dziś 19 tc.Kobietki Kochane. Możecie mi powiedzieć co jeść a czego unikać po transferze ? Może niech się wypowiedza osoby, które coś dzialaly w tym temacie i transfer zakończył się sukcesem.
Jutro mam transfer i już się stresujące tym ...
Kobietki Kochane. Możecie mi powiedzieć co jeść a czego unikać po transferze ? Może niech się wypowiedza osoby, które coś dzialaly w tym temacie i transfer zakończył się sukcesem.
Jutro mam transfer i już się stresujące tym ...