Aduś16
Fanka BB :)
Lawendowy stara to jest d***bo zębów nie ma
27.11 brzmi super tylko że ja będe akurat chyba po operacji
tj histero bo tak mi Pani powiedziała w Invikcie że jest wolny termin ale na 100% będe we wtorek wiedzieć .. jak będe sie dobrze czuć to też sie pisze
Histero jeszcze nie miałam wiec nie wiem jak sie czuje po tym
27.11 brzmi super tylko że ja będe akurat chyba po operacji
tj histero bo tak mi Pani powiedziała w Invikcie że jest wolny termin ale na 100% będe we wtorek wiedzieć .. jak będe sie dobrze czuć to też sie pisze
Histero jeszcze nie miałam wiec nie wiem jak sie czuje po tym
choć jakoś ostatnio to ja całkiem nieźle poznaje Trójmiasto :-) ... przypomniało mi się coś - raz pojechałam autobusem i potem miałam jechać takim pociagiem, bo ja mam siostre w Gdyni, cioteczną, i nie widziałam jej 18 lat, ale jak miałam te histero to nie miałam wyjścia, musiałam jakoś zorganizować mój powrót z Gdyni nie sama za kierownicą, bo nie wiadomo było co ze mną będzie. W tym pociągu dwóch typów się na mnie gapiło, wysiedli za mną, tylko nie wiedzieli, że ja mam już wprawę w gubieniu idiotów, chcieli mnie okraść skubańcy...
wydaje mi sie ze robie tak jak radzilyscie ale za kazdym razem mam wiadomosc ze plik nieprawidlowy. Czy moze ktoras z was moglaby pomoc i tak lopatologicznie jak krowie na granicy wytlumaczyc jak to sie robi