Śliwka12345
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny
my właśnie wyruszamy z mężem do kliniki na cykl do drugiego podejścia
ciekawe co nam powie Pani doktor po poprzedniej porażce 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie można się poddawać, wytrwali w końcu dostają to o co walczą![]()
Hej! Dziewczyny w środę mam punkcję! Estradiol z dziś: 3100. No i jakieś pęcherzyki są: największy ma 24 a potem 20,18,17,16,15,13. Trzymajcie kciuki
Lekarz mi powiedział ze ponoc zamrożone jajeczka sa zawsze gorszej jakości i koszta duze ale faktycznie pomysle o tym bo nie chcialalabym kolejnej stymulacji
Cześć dziewczynymy właśnie wyruszamy z mężem do kliniki na cykl do drugiego podejścia
ciekawe co nam powie Pani doktor po poprzedniej porażce
![]()
Bardzo mi przykro... :-( A robiłaś jakieś dodatkowe badania? Immunologia itp?Dziewczynki u mnie niestety beta 0, więc trzeci transfer nie udany. Już przebolałam bo czułam od 6dpt, że nic z tego. Teraz robimy sobie ze 3 miesiące przerwy od tego wszystkiego żeby trochę otworzyć głowę tez na inne rzeczy i uzbierać kasę.
Bardzo mi przykro @Blondasek85 u mnie dopiero udało się za 4 razem tobie też się uda trzymamDziewczynki u mnie niestety beta 0, więc trzeci transfer nie udany. Już przebolałam bo czułam od 6dpt, że nic z tego. Teraz robimy sobie ze 3 miesiące przerwy od tego wszystkiego żeby trochę otworzyć głowę tez na inne rzeczy i uzbierać kasę.
Ja jak na razie biore kwas foliowy- folik, witamine c 1000 (nie wiem czy ma to jakoes znaczenie ale ogólnie biore) i witamine D3 2000j. Ale rowniez sie dowiem co najlepiej brac i w jakich dawkachDziewczyny, napiszcie co robicie/robiliście żeby poprawić jakoś jajeczek?
Chciałabym zrobić cokolwiek przed następna stymulacja i w trakcie niej żeby było co zbierać.
I jakie badania zrobić żeby stwierdzić IO?
Przepraszam jeśli pytania się powtarzają, ale wątek ma tyle stron że chyba nie nadrobie.
![]()
Hej.Dziewczyny, napiszcie co robicie/robiliście żeby poprawić jakoś jajeczek?
Chciałabym zrobić cokolwiek przed następna stymulacja i w trakcie niej żeby było co zbierać.
Przepraszam jeśli pytania się powtarzają, ale wątek ma tyle stron że chyba nie nadrobie.
![]()
Jeśli chodzi o tarczycę i IO to TSH, Ft3, Ft4, antyTPO, antyTG, kwas moczowy, kreartnina, mocznik, krzywa cukrowa i insulinowa, lipidogram i morfologia. Ja miałam jeszcze USG tarczycy i brzucha. Jak masz fajnego lekarza to może da Ci skierowanie choć na część badań. Z wynikami do endokrynologa. Ja polecam dr Stępień -Dutka ul. Kobierzyńska.Dziewczyny, napiszcie co robicie/robiliście żeby poprawić jakoś jajeczek?
![]()
Super wynik :-)Hej! Dziewczyny w środę mam punkcję! Estradiol z dziś: 3100. No i jakieś pęcherzyki są: największy ma 24 a potem 20,18,17,16,15,13. Trzymajcie kciuki