annemarie
Fanka BB :)
To dawczyni zostaje, moje blizniaki tez dzieki dawczyni...Niestety amh na poziomie 0,02
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To dawczyni zostaje, moje blizniaki tez dzieki dawczyni...Niestety amh na poziomie 0,02
Powodzenia.Tam robią na świeżych komórkach, podobno większa skutecznośćCześć w piątek jadę do innego lekarza doktor Mrugacz z kliniki Bocian ale będziemy chcieli z obca dawczynią
Felia jemu o genotyp ax albo bx chodzi. Bo mozesz miec AB albo AA i to sa juz gorszego sortu. Odczekaj do jutra , bedziesz miala na wyniku napisane jakich kirow ci brakuje( sa hamujace i aktywujace) . Wrzuc to jutro tutaj i zobaczymyDobry wieczorPoratujcie prosze informacja na temat KIR. Wyniki juz sa, jutro lecimy po odbior. Czy moglaby ktoras z was powiedziec jakie powinny byc prawidlowe wyniki? P cos mowil, ze cos na bx? Nie bardzo zrozumialam. Moze macie jakies sprawdzone latwe do zrozumienia zrodla
![]()
Tamiza, prawdziwy cud, serdecznie gratuluję. Niech zdrowo rośnie i daje Wam mnóstwo radości. Z Twoją historia jestem szczególnie związana więc cieszę się ogromnie
A kiry idzie jakoś poprawić polepszyć albo naprawić?Felia jemu o genotyp ax albo bx chodzi. Bo mozesz miec AB albo AA i to sa juz gorszego sortu. Odczekaj do jutra , bedziesz miala na wyniku napisane jakich kirow ci brakuje( sa hamujace i aktywujace) . Wrzuc to jutro tutaj i zobaczymy![]()
Ano tak, genotyp. Tyle tych pojec, ze juz sie myle.Felia jemu o genotyp ax albo bx chodzi. Bo mozesz miec AB albo AA i to sa juz gorszego sortu. Odczekaj do jutra , bedziesz miala na wyniku napisane jakich kirow ci brakuje( sa hamujace i aktywujace) . Wrzuc to jutro tutaj i zobaczymy![]()
Niestety, to sa geny, wiec poki co nic nie da sie polepszyc.A kiry idzie jakoś poprawić polepszyć albo naprawić?
Nie znam żadnego z nich.U Dr Mru.acza leczyła się moja koleżanka i bardzo go poleca.Dziewczyny powiedzcie mi którego lekarza polecacie Doktora Mrugacza z kliniki Bocian czy doktora Janeczko z kliniki Parens
My dziecków jeszcze nie mamy , ciąży nawet nie było ale imiona od 2 lat wybrane obrazyJeszcze nie, mam nadzieje ze nie bedzie to powodem do rozwodu![]()
i sama byłam w szoku że się tak szybko dogadaliśmy Jaki śliczny, cuuudooo[emoji173]
Taka ściąga od annamarieDobry wieczorPoratujcie prosze informacja na temat KIR. Wyniki juz sa, jutro lecimy po odbior. Czy moglaby ktoras z was powiedziec jakie powinny byc prawidlowe wyniki? P cos mowil, ze cos na bx? Nie bardzo zrozumialam. Moze macie jakies sprawdzone latwe do zrozumienia zrodla
![]()