• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

Kochane ciocie Mikolajki, Elfiki melduja, ze Mikolaj wyruszyl juz do Centrum Zdrowia Dziecka aby obdarowac nasza kochana Oliwke [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️. Mam oficjalna informacje od Elfikow, ze dzieki naszym wspanialym forumowym Mikolajkom sanie sa baaaardzo ciezkie wiec trzymamy kciuki za miekkie ladowanie na dachu CZD [emoji7][emoji4][emoji1392][emoji1392][emoji1392][emoji320][emoji320][emoji320]Zobacz załącznik 922527
Niech szybko dojedzie :D hehe

reklama
reklama
Dziewczyny potrzebuje porady.
Dziś jestem 6 dzień po transferze. W nocy dostalam boli podbrzusza i delikatnie kluly mnie jajniki jak przed okresem, wzięłam Nospe, bo nie mogłam zasnąć .
Wspomnę tylko , że na bóle przedmiesiaczkowe jest za wcześnie , bo cykle mam długie nawet 38 dniowe, a dziś jest 21 dzień cyklu Ale po tych hormonach to ja już nie wiem czego teraz mam się spodziewać.
Czy ktoras z Was kochane miała takie bóle w 6 dobie po transferze ? Był udany czy nieudany ?
Na kartce , która dostalam od Novum po transferze mam napisane , że między 6 a 11 mogą wystąpić plemienia implantacyjne czyli te bóle mogą być związane z zagniezdzeniem zarodka ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry