ilmenau
Fanka BB :)
Dzień dobry dziewczynki! Dziewczyny zrobiłm betę 9dpt 89,90 !!! ( Moje wczesniejsze próby 4dpt beta <0,1 i dwa negatywne sikańce). Powtórzę w piątek, ale czy to już dobry znak?
Bardzo dobry znak
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzień dobry dziewczynki! Dziewczyny zrobiłm betę 9dpt 89,90 !!! ( Moje wczesniejsze próby 4dpt beta <0,1 i dwa negatywne sikańce). Powtórzę w piątek, ale czy to już dobry znak?
Niby tak mówią ale tak boli jak ta jedna kreska caly czas od ponad roku... Ja nie mam pamięci dobrej... Czytam codziennie. Jakie zarodki mialas podawane i ile??Będzie dobrze! Ja dzisiaj też zrobilam sikańca, bardzo bardzo bladziutka kreska, a beta jest z wczoraj. Jak to dziewczyny piszą sikańce - ozukańce!
Miałam 2 blastki. Robiłam betę w 4 dpt i 0, później 6 i 7 dpt sikańce i nic. Dzisiaj jak zobaczyłam wynik to do tej pory nie wierzę.Niby tak mówią ale tak boli jak ta jedna kreska caly czas od ponad roku... Ja nie mam pamięci dobrej... Czytam codziennie. Jakie zarodki mialas podawane i ile??![]()
Zrobilam bo mam objawy typowe na okres bol jajnikow i piersi to juz pomijamy ale jajniki bola jak zawsze.... Jutro sie okaze... Ti razem testujemyJa chyba tym razem daje sobie spokoj z sikancem i robie tylko bete! Tez jutro![]()
Wierze ze to nie samowite doznanie.. Niech to bedzie piekna historia na kolejne 8.5 miesiecyMiałam 2 blastki. Robiłam betę w 4 dpt i 0, później 6 i 7 dpt sikańce i nic. Dzisiaj jak zobaczyłam wynik to do tej ory nie wierzę.
Dziękuję kochana zaraz wyjazd do wrocławiaWitam Mikołajkowo!
Jak się macie?
Dzisiaj mamy tłok w kalendarzu ( w końcu)
@Never give up kciuki od wczoraj zaciśnięte za same dobre wieści na badaniu. :*
@Beata 4 samych pięknych widoków i dobrych informacji.
@sunrisea @Ela86 @Megi1985@ przyjemnych wizyt Dziewczyny, dajcie znać później, co u maluchów słychać, ile ważą, może jakieś ładne fotki dostaniecie?
Miłego dnia!!!![]()
Oczywiście, że dobryDzień dobry dziewczynki! Dziewczyny zrobiłm betę 9dpt 89,90 !!! ( Moje wczesniejsze próby 4dpt beta <0,1 i dwa negatywne sikańce). Powtórzę w piątek, ale czy to już dobry znak?
Dziewczyny potrzebuje porady.
Dziś jestem 6 dzień po transferze. W nocy dostalam boli podbrzusza i delikatnie kluly mnie jajniki jak przed okresem, wzięłam Nospe, bo nie mogłam zasnąć .
Wspomnę tylko , że na bóle przedmiesiaczkowe jest za wcześnie , bo cykle mam długie nawet 38 dniowe, a dziś jest 21 dzień cyklu Ale po tych hormonach to ja już nie wiem czego teraz mam się spodziewać.
Czy ktoras z Was kochane miała takie bóle w 6 dobie po transferze ? Był udany czy nieudany ?
Na kartce , która dostalam od Novum po transferze mam napisane , że między 6 a 11 mogą wystąpić plemienia implantacyjne czyli te bóle mogą być związane z zagniezdzeniem zarodka ?