Śliwka12345
Fanka BB :)
Lekarka nam odradzilaKochana, jak cie korci to zacznijcie od genetyka. Bedzie jakis punkt zaczepienia.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lekarka nam odradzilaKochana, jak cie korci to zacznijcie od genetyka. Bedzie jakis punkt zaczepienia.
Aa to kir bx to dobry ja mam aa i to ten zły z tego co już doczytałamTo moj kir a jego hla-c.
Dziewczyny mam pytanie czy któreś z Was pomimo menopauzy niedrożnych jajowodow i endometrium zdecydowałyscie się na obcą dawczynie jak tak to z jakim efektemDziewczyny pięknych prezentów od św. Mikołaja!!!![]()
Czekam z niecierpliwością na sweet focie Twojego maleństwa ❤❤❤Piękne dzieciątko!!!! Super kochana!!!
[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Czekam z niecierpliwością na sweet focie Twojego maleństwa [emoji173][emoji173][emoji173]
Slonce dziekuje za pamiec[emoji4]@anett96 - co tam u Ciebie?
Właśnie wracam z zakupów bo w nic się nie mieszczęNa razie młodego przesłania wielka plama krwiaka. Ale mam nadzieje ze się doczekasz.
Brzuchol Ci już urósł trochę?![]()
ale u mnie to rodzinne moje siostry też miały brzuch a potem długo długo nic i dopiero głowa