Suoer. Gratulacje oby tak dalej kochanaBeta 212 -11dpt!!!!! 9dpt było 89,90. Ale się cieszę oby wszystkie niebawem mogły się tak cieszyć!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Suoer. Gratulacje oby tak dalej kochanaBeta 212 -11dpt!!!!! 9dpt było 89,90. Ale się cieszę oby wszystkie niebawem mogły się tak cieszyć!!
Krew pobrana. Wyniki wieczorem... Sikaniec mnie pozbawil nadzieji calkiem ale moze cud sie zdarzy.... Powodzenia wszystkim testujacym![]()
Powodzeniau mnie tez oddana, dzis kryzys emocjonalny no ale sie wyjasni za kilka godzin. Sikanca nie robilam bo na szczescie nawet nie mam, kusilo mnie do apteki podjechac ale stwierdzilam raz sie zyje!
Super! Piękny przyrost! Gratuluję!Beta 212 -11dpt!!!!! 9dpt było 89,90. Ale się cieszę oby wszystkie niebawem mogły się tak cieszyć!!

No to u mnie już jest okres. 3 dni po odstawieniu leków i od razu z grubej rury![]()
Beta 212 -11dpt!!!!! 9dpt było 89,90. Ale się cieszę oby wszystkie niebawem mogły się tak cieszyć!!